Survivor: Έτσι θα διαμορφωθούν οι δύο ομάδες

Η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα του Survivor All Star έχει ξεκινήσει! Τα πρώτα ονόματα που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα και έτσι η συμμετοχή τους θεωρείται δεδομένη είναι η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, ο Μάριος Πρίαμος, ο Ηλίας Γκότσης, ο Γιώργος Ασημακόπουλος, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ο Σάκης Κατσούλης, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ο Νίκος Μπάρτζης, ο Στάθης Σχίζας, ο Στέλιος Χανταμπάκης

και ο Σπύρος Μαρτίκας.

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα κυκλοφορήσουν στον αέρα του ΣΚΑΪ ακόμα 2 με 3 trailer, που θα μας παρουσιάσουν τους υπόλοιπους παίκτες που θα αγωνισθούν ξανά στους στίβους μάχης του Άγιου Δομίνικου. Μπορεί τα ονόματα που έχουν ακουστεί να είναι πολλά, όμως ακόμα κανένας δεν γνωρίζει ποιοι είναι τελικά εκείνοι που η παραγωγή θα επιλέξει να λάβουν μέρος. Να σημειωθεί, πως οι παίκτες θα αναχωρήσουν από την Ελλάδα στις 3/1 και στις 8/1 θα προβληθεί στους τηλεοπτικούς δέκτες μας η μεγάλη πρεμιέρα.

Πως θα διαμορφωθούν, όμως, οι δύο ομάδες;

Φέτος, οι κόκκινοι και οι μπλε θα αποτελέσουν παρελθόν και στη θέση τους θα βρεθούν οι κίτρινοι και οι πράσινοι. Το «Πρωινό μας» μας έδωσε μια γεύση από τη σύσταση των ομάδων με βάση τα πρόσωπα που έχουν ανακοινωθεί επίσημα από τον ΣΚΑΪ ότι θα συμμετάσχουν στο «Survivor All Star». Και αυτές είναι:

Πρώτη Ομάδα

Σάκης Κατσούλης, Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, Νίκος Μπάρτζης, Γιώργος Ασημακόπουλος, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Μάριος Πρίαμος.

Δεύτερη Ομάδα

Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Στάθης Σχίζας, Στέλιος Χανταμπάκης, Ηλίας Γκότσης, Σπύρος Μαρτίκας.

Διαβάστε ακόμα:

 Mente Fuerte: Η απάντηση για τη σχέση του με τη Μαρία Σολωμού και το περιστατικό με τον δημοσιογράφο

 Σταυρούλα Χρυσαειδή: Η πρώτη αντίδραση μετά την αποκάλυψη του χωρισμού της

 Τριαντάφυλλος: Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η βαφτιστήρα του – Σοκάρει η εικόνα της

Keywords
Τυχαία Θέματα