Girls night out: Hailey Bieber και Kendall Jenner διασκέδασαν παρέα με τα πιο sexy outfits

12:13 12/6/2021 - Πηγή: InStyle

Και οι δύο είναι πανέμορφες και sexy και ο φωτογραφικός φακός τις ακολουθεί σε κάθε τους βήμα. Ο λόγος φυσικά για τις Kendall Jenner και Hailey Bieber, που αποφάσισαν να πάνε μαζί στο πάρτι γενεθλίων της Anastasia Karanikolaou – που είναι κολλητή φίλη της Kylie Jenner – και εντυπωσίασαν με τα looks τους.

Η Kendall Jenner φόρεσε την πιο fun tote bag


Τα supermodels έφθασαν μαζί στο Goya studios στο Los Angeles για τα 24α γενέθλια της Stassie, όπως είναι το nickname της εορτάζουσας. Η Kendall Jenner επέλεξε ένα leather ασπρόμαυρο outfit με ένα strapless cropped top κι ένα flared matchy παντελόνι. Ολοκλήρωσε το σύνολο με strappy σανδάλια με τετράγωνη μύτη και ασορτί λευκό τσαντάκι από την Prada.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dani Michelle (@danixmichelle)


Από την άλλη η Hailey Bieber εμφανίστηκε με ένα total black σύνολο σε minimal γραμμές με μία maxi φούστα με sexy σκίσιμο, bra top, μαύρες μυτερές γόβες και ασημί λεπτομέρειες, ενώ τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε ένα sleek updo, που φαίνεται να είναι το αγαπημένο της χτένισμα αυτήν την περίοδο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Babak Rachpoot (@bobby_pap_la)


Φυσικά, οι ίδιες μοιράστηκαν με τους fans τους στιγμιότυπα από το ξέφρενο πάρτι στα social media με πολύ χορό και την Stassie να σβήνει τα κεράκια των γενεθλίων της ανάμεσα στις αγαπημένες της φίλες.

instagram stories/ Kendall Jennerinstagram stories/ Kendall Jenner

Keywords
Τυχαία Θέματα