George Clooney: Στην κορυφή με τους πιο σέξι γκριζομάλληδες

16:20 20/1/2023 - Πηγή: InStyle

O George Clooney στέφθηκε ως πιο σέξι γκριζομάλλης του κόσμου από τους Βρετανούς, σύμφωνα με νέα έρευνα.

Ο 61χρονος George Clooney διατηρεί το look των γκρίζων μαλλιών από το 2009 και κατατρόπωσε άλλους συναδέλφους και επίσης γκριζομάλληδες, όπως ο 50χρονος Idris Elba ή η 77χρονη Helen Mirren ή και η 64χρονη Jamie-Lee Curtis, κατακτώντας την κορυφή στη λίστα των προτιμήσεων.

Μάλιστα, σύμφωνα με την έρευνα, οι Βρετανοί συμφιλιώνονται πλέον με τα γκρίζα μαλλιά τους, καθώς το 1/3 άνω των 40 ετών παραδέχονται ότι τα φυσικά γκρίζα μαλλιά είναι πολύ πιο ελκυστικά από τα βαμμένα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ocean’s Eleven (@oceansographer)

Η Harriet Scott από την Perspectus Global που συνέταξε την έρευνα, είπε, σύμφωνα με την Daily Mail: “Τα ευρήματα της έρευνας δείχνουν ότι ο Βρετανοί πιστεύουν πως τα γκρίζα μαλλιά είναι σέξι και είναι υπέροχο να βλέπουμε πόσοι πολλοί αφήνουν τις βαφές και επιλέγουν το φυσικό τους χρώμα” και πρόσθεσε: “Επίσης είναι υπέροχο να βλέπεις τον George Clooney να έρχεται πρώτος στη δημοσκόπηση, μαζί με τόσους άλλους υπέροχους γκριζομάλληδες αστέρες.”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Idris Elba (@idriselba)

Ο George έχει μιλήσει στο παρελθόν για τα γκρίζα του μαλλιά και έχει δηλώσει ότι δεν θα σκεφτόταν ποτέ να τα βάψει καθώς και ότι “σχεδιάζει να γεράσει με χάρη“

Είχε πει στο E! News: “Δεν νομίζω ότι θα έβγαζε νόημα, ειλικρινά… Το έχω δει να συμβαίνει και ιδιαίτερα στους άνδρες, δεν νομίζω ότι λειτουργεί πραγματικά καλά. Στην πραγματικότητα πιστεύω ότι σε κάνει να φαίνεσαι μεγαλύτερος.”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη World of Modus (@worldofmodus)

Στη δεύτερη θέση κατετάγη η βραβευμένη με Όσκαρ Helen Mirren, η οποία αποφάσισε να αφήσει το φυσικό χρώμα των μαλλιών της αφού υποδύθηκε τη βασίλισσα Charlotte στην ταινία του 1994, “The Madness of King George”. Άλλοι σταρ που επιλέγουν το φυσικό γκρίζο look τους είναι οι Αμερικανοί ηθοποιοί Richard Gere και Meryl Streep.

Άλλα ονόματα που περιλαμβάνονται στη λίστα είναι οι: Harrison Ford, Barack Obama, Colin Firth, Sarah Jessica Parker και ο σταρ των Friends, Matt LeBlanc

Keywords
Τυχαία Θέματα