George Clooney: Η σοφιστικέ εμφάνιση του 62χρονου γόη δίπλα στη σικάτη Amal

18:04 29/8/2023 - Πηγή: InStyle

Ο George Clooney κατέφτασε σήμερα Τρίτη με τη λαμπερή σύζυγό του Amal Alamuddin στη Βενετία της Ιταλίας, ενόψει του 80ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου.

Ο 62χρονος ηθοποιός, έδειχνε σοφιστικέ με μπλε ναυτικό τοπ πόλο μπλουζάκι και ένα ριγέ παλ παντελόνι. Το… αλατοπίπερο της εμφάνισής του έδιναν τα αντανακλαστικά γυαλιά ηλίου και ένα ζευγάρι καφέ σουέτ παπούτσια.

Ο γκριζομάλλης γόης του σινεμά, κρατούσε

τρυφερά το χέρι της 45χρονης γυναίκας του που και εκείνη δεν υστερούσε σε στιλ και φινέτσα: ο φωτογράφοι την κατέγραψαν με ένα εντυπωσιακό floral φόρεμα που συνδύασε με γόβες στιλέτο.

Το ζευγάρι, που είναι παντρεμένο για σχεδόν εννέα χρόνια, εθεάθη να απολαμβάνει ποιοτικό χρόνο μαζί πριν από την εκδήλωση.

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας 2023 επρόκειτο να είναι φέτος χαμηλών τόνων από ό,τι προηγούμενα χρόνια, καθώς μεγάλο μέρος του Χόλιγουντ επιλέγει να μείνει μακριά εξαιτίας της απεργίας που έχει κηρύξει σωματείο των ηθοποιών SAG-AFTRA.

Η λαμπερή ιταλική εκδήλωση ξεκινά την Τετάρτη και συνήθως “βλέπει” μερικούς από τους μεγαλύτερους σταρ του Χόλιγουντ να κοσμούν το κόκκινο χαλί για να προωθήσουν τη δουλειά τους.

George Clooney joins wife Amal in Venice ahead of Film Festival https://t.co/h6tn33z8Vb via @DailyMailCeleb

— La Casa Dei Sogni (@LaCasaDeiSogni6) August 29, 2023 George και Amal Clooney: Βαρκάδα στη Λίμνη Κόμο για το ερωτευμένο ζευγάρι και τα δίδυμά του

Keywords
Τυχαία Θέματα