Θύμα κλοπής συνεργάτης της Ελένης Τσολάκη

Η Ελένη Τσολάκη από τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα μεταφερθεί στην καθημερινή ζώνη του Open και συγκεκριμένα στη θέση της Μπέττυς Μαγγίρα. Συνεπώς, θα καλημερίζει τους τηλεθεατές και θα πίνει μαζί τους καφεδάκι παρέα με πολλά gossip θέματα αλλά και θέματα επικαιρότητας.

Η παρουσιάστρια που μετακομίζει από τα καθιερωμένα ΣΚ στην καθημερινή πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του καναλιού, έρχεται με ανανεωμένη ομάδα, γεγονός που αποκάλυψε την Δευτέρα 28/8 η ίδια μέσα από τον προσωπικό

της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η Ελένη Τσολάκη δημοσίευσε μια φωτογραφία μαζί με την νέα της ομάδα, οι οποίοι αποτελούνται από τους εξής: Δημήτρης Μηλιόγλου, Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, Μαίρη Αυγερινοπούλου, Νίκος Γεωργιάδης και Δημήτρης Σαράντος. Να σημειωθεί ότι ο πρώτος βρισκόταν στο πλευρό της παρουσιάστρια και στο «Open Weekend», ενώ ο τελευταίος στο «Ποιος είναι πρωινιάτικα».

Λίγες ημέρες πριν από την μεγάλη πρεμιέρα, ο πρώην συνεργάτης της Μπέττυς Μαγγίρα και νυν συνεργάτης της Ελένης Τσολάκη, Δημήτρης Σαράντος, έπεσε θύμα κλοπής.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός ενημέρωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram πως του έκλεψαν το κινητό -χωρίς ωστόσο να περάσει σε περισσότερες λεπτομέρειες για το τι συνέβη.

Το μήνυμα του Δημήτρη Σαράντου στα social media

«FYI. Μου έκλεψαν σήμερα το πρωί το κινητό..σε περίπτωση που δεν μπορεί κάποιος να επικοινωνήσει μαζί μου», έγραψε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Σαράντος.

Δείτε παρακάτω το σχετικό InstaStory του: 

Διαβάστε ακόμα:

Γιώργος Λιάγκας: Επέστρεψε στη δουλειά – Το βίντεο με την ομάδα του «Πρωινού»

Σάσα Σταμάτη: Η αποστομωτική απάντηση σε follower που τη ρώτησε πότε θα γίνει μαμά

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: Γιόρτασε τα γενέθλιά της στην Ελλάδα! Φωτογραφίες από το πάρτι

Keywords
Τυχαία Θέματα