Freddie Mercury: Επιστρέφει στη σκηνή 33 χρόνια μετά τον θάνατό του;

22:30 26/2/2024 - Πηγή: InStyle

Ο θρυλικός Freddie Mercury πρόκειται να επιστρέψει στη σκηνή, 33 χρόνια μετά τον θάνατό του.

Ο αείμνηστος frontman των Queen πέθανε σε ηλικία 45 χρόνων το 1991 από βρογχική πνευμονία, συνέπεια του AIDS. Ωστόσο, θα μπορούσε να εμφανιστεί ξανά ως ολόγραμμα, παρόμοιο με το Voyage residency των ABBA

στο Λονδίνο.

Η εταιρεία που διαχειρίζεται τον κατάλογο του Freddie έχει καταθέσει εμπορικό σήμα για το όνομά του σε 3D και εικονική πραγματικότητα, σύμφωνα με την εφημερίδα The Sun. Τα νομικά έγγραφα δείχνουν ότι το όνομα έχει καταχωρισθεί για “καθηλωτικές 3D εμπειρίες εικονικής, επαυξημένης και μικτής πραγματικότητας” και “εικονικά περιβάλλοντα”. Το εμπορικό σήμα καλύπτει επίσης τα βιντεοπαιχνίδια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Freddie Mercury (@freddiemercury)

Πέρυσι, ο κιθαρίστας των Queen Brian May, 76 ετών, δήλωσε στο podcast The Graham Norton Radio Show: ‘Έχουμε συζητήσει και εξετάσαμε, πολύ σοβαρά, ολογράμματα του Freddie και άλλα τέτοια. Μας αρέσει να είμαστε ζωντανοί και επικίνδυνοι, αυτό είναι, αυτή είναι η έμφασή μας. Τώρα, όταν θα φύγουμε όλοι, ναι, σίγουρα, κάντε ένα ABBA πράγμα για εμάς, αλλά όσο είμαστε εδώ θέλω να παίζω ζωντανά. Δεν θέλω να είμαι ένα ολόγραμμα, θέλω να είμαι ο εαυτός μου”.

Αν και οι Queen δεν έχουν χρησιμοποιήσει ποτέ στο παρελθόν ολόγραμμα του Freddie, έχουν χρησιμοποιήσει βίντεο του κατά τη διάρκεια των εμφανίσεών τους. Ο Brian δήλωσε: “Έχουμε λίγα πράγματα με τον Freddie. Δεν ξέρω αν θυμάστε, αλλά γενικά κάνω το Love of My Life και ο Freddie έρχεται και με συνοδεύει στο τέλος όταν κάνουμε τις ζωντανές μας εμφανίσεις. Αλλά δεν είναι ολόγραμμα, είναι απλά ένα είδος τεχνολογίας της παλιάς σχολής που μας αρέσει κάπως.”

Keywords
Τυχαία Θέματα