Fashion Hack: Γρήγορο σιδέρωμα αλλά και χωρίς καψίματα μόνο με το Philips PerfectCare PSG8130

13:15 8/11/2023 - Πηγή: InStyle

Θα σας μιλήσω με το χέρι στην καρδιά. Βρίσκω το σιδέρωμα μια πολύ απαιτητική και δύσκολη διαδικασία. Και παρότι θέλω πάντα τα ρούχα μου να είναι κολαριστά -σα να βγήκαν μόλις από κρεμάστρα κάποιας μπουτίκ-, το παραλείπω. Και το κάνω γιατί κανένα σίδερο ή σύστημα σιδερώματος στη μέχρι τώρα ζωή μου δεν με έχει καλύψει. Παρά με έχει κάψει και «κάψει», καταστρέφοντας ανεπανόρθωτα το αγαπημένο μου ρούχο. Έτσι, κατέληξα στο ότι προτιμώ τα μπλουζάκια μου να έχουν «ρυτίδες» από το να μην έχω εγώ τα μπλουζάκια μου.

Ορκισμένη στην αποχή από το σιδέρωμα, διατυμπάνιζα τέτοια τσιτάτα εδώ και μια δεκαετία.

Και το λέω περήφανα. Δέκα χρόνια που δεν έχω ανοίξει σιδερώστρα. Στη διάρκειά τους βέβαια ανακάλυψα κάθε πιθανό τρόπο για να απλώσεις σωστά τη μπουγάδα σου ή να πλύνεις τα ρούχα σου με τρόπο για να «στρώνουν» καλύτερα. Κανένας τους τόσο ικανοποιητικός όσο το σίδερο. Εδώ λέμε αλήθειες!

Έφτασε λοιπόν γι’ ακόμα μια φορά αυτή η περίοδος που πρέπει να μετατοπίσει κανείς τα χειμωνιάτικα ρούχα του από το πάνω μέρος της ντουλάπας, στο κάτω. Εκεί όπου μέχρι πριν λίγο βρίσκονταν τα καλοκαιρινά. Κάθε σεζόν, όσο και να το ανέβαλα, βρισκόμουν αντιμέτωπη με αυτή την περίπλοκη διαδικασία. Και την χαρακτηρίζω έτσι γιατί τα δεδομένα έχουν ως εξής… τα ρούχα που εδώ και μήνες δεν χρησιμοποιούσαμε, έχουν στοιβαχτεί και άρα τσαλακωθεί. Και τώρα θέλουμε να τα επανατοποθετήσουμε με τέτοιον τρόπο που να ανοίγουμε την ντουλάπα και με μια κίνηση, να τα παίρνουμε να τα φοράμε. Εγώ όλο αυτό το φρεσκάρισμα το έλυνα ξαναπλένοντας όλα τα ήδη πλυμένα ρούχα. Για να κάτσουν φρέσκα, με τις ρυτίδες τους, στη θέση τους.

Philips PerfectCare PSG8130 – Dark Excellence

Φέτος όμως, έγινε η ανατροπή. Πήρα στα χέρια μου το σύστημα σιδερώματος Philips PerfectCare PSG8130 κι όλα έγιναν αλλιώς. Ξεμπέρδεψα σε χρόνο ρεκόρ. Εύκολα και αποτελεσματικά, χωρίς να καώ αλλά και χωρίς να κάψω κάτι, γιατί το σύστημα αυτό έχει την τεχνολογία OptimalTEMP. Αυτό σημαίνει εγγυημένο σιδέρωμα χωρίς καψίματα, σε όλα τα υφάσματα που σιδερώνονται. Έτσι σιδερώνετε όλα τα ρούχα σας (από τζιν μέχρι μεταξωτά) με ένα πέρασμα χωρίς ρυθμίσεις θερμοκρασίας. Και δεν καίει τα ρούχα, ακόμα και αν ξεχαστεί κανείς και το αφήσει αναμμένο πάνω στο ρούχο!

Επιπλέον το σύστημα σιδερώματος Philips PerfectCare PSG8130 διαφέρει από τα υπόλοιπα και για κάτι ακόμα… είναι γρήγορο και αποτελεσματικό. Η λειτουργία speed mode προσαρμόζει την ποσότητα του ατμού ανάλογα με την ταχύτητα σιδερώματος για ακόμα πιο γρήγορο και άψογο σιδέρωμα. Αλλά αυτό είναι μόνο η αρχή. Ο αισθητήρας κίνησης νέας γενιάς, με κάθε κίνηση απελευθερώνει έξυπνο, αυτόματο ατμό, κάνοντας το σιδέρωμα άνετο, εύκολο και φυσικά… ξεκούραστο. Παρέχει αυτόματο ατμό ακόμα και για κάθετο σιδέρωμα, ώστε φρεσκάρει τις κουρτίνες και τα παλτά στη στιγμή. Ακόμα, δίνει τη λύση και για τις επίμονες τσακίσεις, καθώς διαθέτει πανίσχυρο και συνεχή ατμό για αποτελεσματική αφαίρεση των τσακίσεων από τα χοντρά χειμωνιάτικα υφάσματα.

Όπως καταλαβαίνετε η γκαρνταρόμπα μου ήταν απλώς η αρχή. Εφόσον πήρα τα πάνω μου ότι κατέχω πια το σιδέρωμα και μπορώ να αυτοπροσδιοριστώ σαν νοικοκυρά, συνέχισα φρεσκάροντας παπλώματα, κουρτίνες, πουλόβερ και ζακέτες.

Philips Steamer STH3020 – Passe-Partout

Τα προϊόντα Philips είναι ιδανικά και για όλους εσάς που είστε συνέχεια on the go και θέλετε να φρεσκάρετε τα ρούχα σας οποιαδήποτε στιγμή. Μακάρι όταν έκανα styling να υπήρχε το Philips Steamer STH3020. Θα ήταν το ιδανικό gadget για να σιδερώσω με ασφάλεια τα ρούχα της φωτογράφισης ενώ βρισκόμουν εν κινήσει στο βαν, στο δρόμο για το location. Το μικρό αυτό steamer είναι αυτό που χρειάζεται κανείς για να απομακρύνει τις τσακίσεις οποιαδήποτε στιγμή, ακόμα και ενώ μετακινείται. Είναι ελαφρύ, πτυσσόμενο για εύκολη χρήση, ενώ έχει μικρό μέγεθος για να χωράει στην τσάντα. Επίσης, στο σπίτι προσφέρει τη λύση που χρειάζεται κανείς για την καθημερινή ανανέωση των ρούχων, πανεύκολα, χωρίς τη χρήση σιδερώστρας. Αυτό το μικρό θαύμα φρεσκάρει ακόμα και τα πιο ευαίσθητα ρούχα -όπως αυτά που έχουν παγιέτες, στάμπες, πιέτες και είναι δύσκολα στο σιδέρωμα.

Ετοιμάστε λοιπόν την ντουλάπα σας και κατεβάστε τα χειμωνιάτικά σας παρέα με το σύστημα σιδερώματος Philips PerfectCare 8000 Series. Χωρίς κόπο, χωρίς πολύ χρόνο, αλλά με τρόπο! Και αν θέλετε ένα γρήγορο φρεσκάρισμα υπάρχει το Philips Steamer STH3020.

Θα τα βρείτε και τα δύο σε όλα τα καταστήματα ηλεκτρικών ειδών.

Keywords
Τυχαία Θέματα