Barbra Streisand: Πώς έσπασε το πρωτόκολλο στη συνάντηση με τον John F. Kennedy – “Απλώς μου ξέφυγε”

10:30 8/11/2023 - Πηγή: InStyle

Η Barbra Streisand τα λέει όλα στα απομνημονεύματά της. Το βιβλίο μόλις κυκλοφόρησε και ήδη οι εξομολογήσεις της θρυλικής σταρ προκαλούν αίσθηση.

Η 81χρονη Barbra Streisand, πέρα από τις προσωπικές της στιγμές, γράφει για προσωπικότητες και διασημότητες που συνάντησε στη μακρόχρονη καριέρα της. Άνθρωποι που έγραψαν τη δική τους ιστορία και επηρέασαν την ίδια. Η σταρ γράφει -μεταξύ άλλων- για τη συνάντησή της με τον τότε πρόεδρο

των ΗΠΑ, John F. Kennedy.

Ήταν το 1963, στο δείπνο της Ένωσης Ανταποκριτών του Λευκού Οίκου, όταν μόλις είχε αρχίσει να αποκτά φήμη. Η Streisand ομολογεί ότι παραβίασε το εθιμοτυπικό κατά τη συνάντηση αυτή.

Εξηγεί ότι ο Kennedy της ζήτησε να τραγουδήσει στην εκδήλωση, αφού την είχε δει στο The Dinah Shore Chevy Show λίγες μέρες νωρίτερα. “Μπορώ να αδιαφορώ εντελώς για πολλά πράγματα, αλλά αυτό ήταν συναρπαστικό, ακόμη και για μένα”, όπως γράφει.

JFK and Barbra Streisand, White House Correspondents Dinner, 1963: pic.twitter.com/aSk8SPpatP

— Michael Beschloss (@BeschlossDC) April 28, 2023 Η θρυλική συνάντηση με τον JFK

Η Streisand, τότε 21 ετών, ερμήνευσε τρία τραγούδια. Έκλεισε με το “Happy Days Are Here Again”, λέγοντας ότι ένιωθε πραγματικά χαρά που ο JFK ήταν στον Λευκό Οίκο και η ερμηνεία της το αντανακλούσε.

Μετά το δείπνο, οι καλλιτέχνες έκαναν ουρά για να δουν τον πρόεδρο. Μια ομάδα ειδική επί του πρωτοκόλλου τους είπε ότι έπρεπε να χαιρετήσουν γρήγορα και δεν έπρεπε να ζητήσουν αυτόγραφα.

Και συνεχίζει η Barbra Streisand: “Όταν ο JFK έφτασε σε μένα, μου είπε ότι είχα όμορφη φωνή. Και μετά με ρώτησε: Πόσο καιρό τραγουδάς; Του είπα: Περίπου όσο καιρό είστε πρόεδρος. Γέλασε και τότε έκανα ακριβώς αυτό που μας είπαν να μην κάνουμε“.

Η Streisand έβγαλε μια κάρτα από το δείπνο και ζήτησε από τον JFK να την υπογράψει για τη μητέρα της. Εκείνος το έκανε και όταν της την έδωσε πίσω, είπε: Είσαι κούκλα.

“Υποθέτω ότι κάποιοι άνθρωποι εξεπλάγησαν λίγο όταν με άκουσαν να το λέω στον πρόεδρο“, όπως γράφει. “Ειλικρινά, μου ξέφυγε”.

Keywords
Τυχαία Θέματα