Eye Pads: Βοηθούν όντως την επιδερμίδα ή είναι απλά μια μόδα;

08:31 25/3/2024 - Πηγή: InStyle
Έχουν όντως αποτέλεσμα τα eye pads στη σύσφιξη της περιοχής των ματιών, τη μείωση των μαύρων κύκλων, των λεπτών γραμμών και του πρηξίματος.

Το βλέμμα αποτελεί έναν από τους πιο εκφραστικούς και σημαντικούς παράγοντες της εμφάνισής μας. Ωστόσο, η περιοχή γύρω από τα μάτια εύκολα αποτυπώνει σημάδια κούρασης, πρηξίματος και άλλων ατελειών, λόγω κούρασης, έλλειψης ύπνου ή άλλων παραγόντων. Σε απάντηση αυτών των αναγκών, έχουμε τα eye pads. Είναι ένα επαναστατικό και απολαυστικό προϊόν ομορφιάς για την αναζωογόνηση της περιοχής γύρω από τα μάτια. Κάνουν όμως

δουλειά ή είναι κι αυτά ένα ακόμα trend ομορφιάς;

Τι είναι τα eyepads

Τα eye pads ή eye patches είναι μικρά αυτοκόλλητα με ωοειδές σχήμα που εφαρμόζουν κάτω ή γύρω από τα μάτια. Συνήθως είναι εμποτισμένα με ένα υλικό που μπορεί να είναι gel ή κάποιο άλλο υγρό. Τα eye pads στοχεύουν στη σύσφιξη της επιδερμίδας, τη μείωση των μαύρων κύκλων, των λεπτών γραμμών και του πρηξίματος.

Έχουν όντως αποτέλεσμα; Ή μήπως είναι απλά άλλη μία τάση;

Τα eye pads δεν είναι απλώς μια μόδα. Έχουν επιστημονική βάση και μπορούν πράγματι να προσφέρουν οφέλη για την επιδερμίδα γύρω από τα μάτια. Τα περισσότερα περιέχουν συστατικά που συμβάλλουν στην ενυδάτωση, τη φωτεινότητα, την καταπράυνση και την αναζωογόνηση της επιδερμίδας. Τέτοιοι παράγοντες είναι η ταυρίνη, το υαλουρονικό οξύ, το κολλαγόνο, η καφεΐνη και άλλα αντιοξειδωτικά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bianca!! (@skincareofb)

Πώς λειτουργούν;Τα eye pads λειτουργούν κυρίως μέσω δύο τρόπων:

Υγρασία και ενυδάτωση: Πολλά eye pads περιέχουν συστατικά όπως υαλουρονικό οξύ και άλλες ενυδατικές ουσίες. Με αυτόν τον τρόπο αντιμετωπίζουν την αφυδάτωση και την τραχύτητα, χαρίζοντας μια πιο απαλή και ενυδατωμένη επιδερμίδα.

Καταπράυνση και αναζωογόνηση: Κάποια περιέχουν επίσης ενεργά συστατικά όπως καφεΐνη, ένζυμα, βιταμίνες και αντιοξειδωτικά. Συστατικά που προάγουν τη μείωση των μαύρων κύκλων και της ερεθισμένης επιδερμίδας. Επιπλέον βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος και προσφέρουν ένα πιο φρέσκο και λαμπερό βλέμμα.

Επομένως, μπορείτε να αντικαταστήσετε τα αγγουράκια με eye pads απολαμβάνοντας τα πολλά οφέλη τους!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη LASH BROW STUDIO (@ulamaestudio)

Keywords
Τυχαία Θέματα