Κanye West – Βianca Censori: Περιμένουν το πρώτο τους παιδί;

22:43 24/3/2024 - Πηγή: InStyle

Είναι έγκυος η Bianca Censori; Αν δεν είναι ήδη, μπορεί να μείνει σύντομα.

Προφανώς, ο Ye έχει μεγάλα σχέδια για τη σύζυγό του. Ένα από αυτά τα σχέδια, όπως ανακοίνωσε στους στίχους του, είναι να αποκτήσει παιδί. Αυτό φέρεται να έχει σημάνει συναγερμό στην οικογένεια της Bianca. Ίσως όμως οι επιφυλάξεις τους να ήρθαν πολύ αργά.

Τον Δεκέμβριο του 2023, ο Kanye West παρουσίασε μερικά από τα νέα του τραγούδια

που ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει, συμπεριλαμβανομένου ενός τραγουδιού με τίτλο “Timbo Freestyle”.

“Ξέρεις ήδη ότι είμαι παρορμητικός / και άλλο ένα μωρό είναι ο τελικός μου στόχος”, ραπάρει ο Ye προς το τέλος του κομματιού.

Σύμφωνα με όσα είπε μια πηγή κοντά στο ζευγάρι στην Daily Mail, η Bianca Censori συμμερίζεται την επιθυμία του Kanye West για ένα παιδί. “Είναι ο άντρας της, οπότε φυσικά το έχει συζητήσει αυτό”, ισχυρίστηκε η πηγή. “Και το να είναι θετή μητέρα στα παιδιά του Kanye την έχει κάνει μόνο να επιθυμεί πιο έντονα να αποκτήσει δικά της παιδιά”.

Πώς νιώθει η οικογένεια της Bianca Censori για το ενδεχόμενο να μείνει έγκυος;

Σύμφωνα με ένα δημοσίευμα, η οικογένειά της θα την είχε στηρίξει παλαιότερα στα σχέδιά της για μωρό με τον Ye. Ωστόσο, η οικογένειά της θεωρεί τις πρόσφατες δημόσιες εμφανίσεις του ζευγαριού τουλάχιστον ανησυχητικές. Οι σχεδόν γυμνές εμφανίσεις της Censori έχουν δημιουργήσει μια αντιπάθεια προς τον Kanye.

“Υπήρχε εποχή που οι γονείς της την υποστήριζαν στο να κάνει παιδιά με τον Kanye”, δήλωσε η πηγή. “Όμως, αυτή τη στιγμή κανείς δεν πιστεύει ότι είναι καλή ιδέα να μείνει έγκυος και να κάνει παιδί”, πρόσθεσε η πηγή.

“Θέλουν η Bianca να κάνει παιδιά και θέλουν εγγόνια. Aλλά τα θέλουν να μεγαλώσουν σε ένα σταθερό και γεμάτο αγάπη σπίτι. Η ζωή με τον Kanye δεν είναι καθόλου σταθερή”.

Οι θαυμαστές του ζευγαριού εδώ και μήνες κάνουν ισχυρισμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι η Bianca Censori είναι έγκυος. Λαμβάνοντας υπόψη τον τρόπο που την ντύνει ο Ye, είναι απίθανο μια φουσκωμένη κοιλιά να κρυφτεί για πολύ καιρό ακόμη.

Keywords
Τυχαία Θέματα