Ewen MacIntosh: Πέθανε στα 50 του ο Big Keith από τη σειρά “The Office”

12:00 21/2/2024 - Πηγή: InStyle

Σε ηλικία 50 χρόνων έφυγε από τη ζωή ο κωμικός και ηθοποιός, Ewen MacIntosh. Πρωταγωνίστησε ως Keith Bishop στην επιτυχημένη σειρά “The Office”.

Η είδηση του θανάτου του σόκαρε φίλους και συναδέλφους που έσπευσαν να αποτίσουν φόρο τιμής στην “αγαπητή κωμική ιδιοφυΐα”. Ο ηθοποιός ήταν περισσότερο γνωστός για τον ρόλο του στην επιτυχημένη κωμική σειρά του Ricky Gervais.

Extremely sad news. The very funny and very lovely

Ewen Macintosh, known to many as 'Big Keith' from The Office, has passed away. An absolute original. RIP. pic.twitter.com/Hhd3zkRVMs

— Ricky Gervais (@rickygervais) February 21, 2024

Ο φίλος του Ed Scott έγραψε: “Είμαι εντελώς συντετριμμένος από την απώλεια του πολύ καλού μου φίλου Ewen MacIntosh. Μπορεί να είχε ένα διάσημο πρόσωπο, γνωστό σε εκατομμύρια ανθρώπους ως Keith από το The Office, αλλά ο άνθρωπος μέσα του είναι αυτό που θα θυμάμαι περισσότερο.“

Ο Scott, διευθύνων σύμβουλος της Dodged A Bullet Music, πρόσθεσε: “Ο Ewen ήταν τόσο γεμάτος ενσυναίσθηση, καλοσύνη και ακεραιότητα και πάνω απ’ όλα ένας πραγματικά καλός άνθρωπος. Στέλνω αγάπη στους γονείς του Sara και Ewen Sr, στον αδελφό του Colin και την οικογένειά του, καθώς και στους πολλούς φίλους και θαυμαστές του”.

.

Keywords
Τυχαία Θέματα