Emma Raducanu: Η διάσημη τενίστρια απολαμβάνει τις διακοπές της στην Ελλάδα

15:20 18/7/2023 - Πηγή: InStyle

Η Emma Raducanu απολαμβάνει στο έπακρο το καλοκαίρι της αφού ένας τραυματισμός στον καρπό την ανάγκασε να μείνει εκτός Wimbledon.

H 20χρονη πρωταθλήτρια του US Open προσέφερε στους followers της στο Instagram μια γεύση από τις γραφικές διακοπές της στην Ελλάδα

ανεβάζοντας αρκετά στιγμιότυπα.

Στη λεζάντα της η σταρ του τένις έγραψε: “Γρήγορη ανάσα στην Ελλάδα – έτοιμη να φύγω τώρα.“

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emma. (@emmaraducanu)

Στα σχόλιά τους οι ακόλουθοι επεσήμαναν ότι θα έπρεπε να κάνει tag και τον φημολογούμενο σύντροφό της, τον 22χρονο Carlo Agostinelli, με τον οποίο εθεάθη πρόσφατα να πηγαίνουν για φαγητό σε εστιατόριο στο Κένσινγκτον.

Ο Carlo Agostinelli είναι ο γιος του Αμερικανού δισεκατομμυριούχου τραπεζίτη Robert Agostinelli, 70 ετών, πρώην τραπεζίτη της Goldman Sachs, ο οποίος κάποτε προσπάθησε να αγοράσει την ποδοσφαιρική ομάδα της Λίβερπουλ με έδρα το Λονδίνο. Η μητέρα του είναι επικεφαλής δημοσίων σχέσεων στο Dior στο Παρίσι. Καθώς η Emma Raducanu είναι παγκόσμια πρέσβειρα μόδας και ομορφιάς του γαλλικού οίκου, φέρεται ότι κοντά στον Carlo τους έφερε η μητέρα του.

Emma Raducanu: Φήμες για ειδύλλιο της 20χρονης τενίστριας με γιο δισεκατομμυριούχου – Οι φωτογραφίες που το επιβεβαιώνουν

Τον Μάιο, και οι δύο δημοσίευσαν εικόνες τους να απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου στην Πόλη του Μεξικό – και την έχουν δει επίσης να επισκέπτεται το διαμέρισμά του αξίας 2 εκατομμυρίων λιρών στο Κένσινγκτον.

Keywords
Τυχαία Θέματα