Emily in Paris: Τώρα μπορείτε κι επίσημα να αγοράσετε τα ρούχα της

12:54 6/11/2021 - Πηγή: InStyle

Η δεύτερη σεζόν της σειράς Emily in Paris είναι προ των πυλών κι εμείς κρατηθείτε… θα μπορούμε πλέον να αγοράσουμε τα ρούχα της. Όπως ανακοινώθηκε, το Netflix σε συνεργασία με την ViacomCBS δείχνουν έντονο ενδιαφέρον στο να ανοίξουν ένα online κατάστημα όπου θα διατίθενται όλα τα κομμάτια διάσημων οίκων που φορέθηκαν στη σειρά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lily Collins (@lilyjcollins)

Η Emily σίγουρα έχει επηρεάσει το πώς προσεγγίζουμε τη μόδα και τη ζωή, προσθέτοντας χρώμα και θετική διάθεση σε κάθε outfit, κι ένα touch αμερικάνικης οπτικής. Το fun girly στιλ της, κάθε άλλο παρά μίνιμαλ, με τα διασκεδαστικά αξεσουάρ μας ανεβάζει σίγουρα τη διάθεση κάθε φορά που τη βλέπουμε στις οθόνες μας.

Όπως φημολογείται όλο και περισσότερα brands δείχνουν έντονο ενδιαφέρον να συμμετάσχουν σ’ αυτό το online κατάστημα, ανάμεσά τους και ελληνικά, Zeus+Dione και Eye M by Ileana Makri ενώ θα υπάρχει και μια κολεξιόν resort από τα επεισόδια που θα γυριστούν στο Saint-Tropez.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emily In Paris (@emilyinparis)

Το project θα ξεκινήσει μαζί με τη δεύτερη σεζόν στις 22 Δεκεμβρίου. Και τι δεν θα έδινα για τo Chanel καρό σακάκι ή τουλάχιστον έναν μπερέ…

Keywords
Τυχαία Θέματα