Emily Ratajkowski: Πώς σχολίασε τα “καυτά” φιλιά με τον Harry Styles

17:10 7/4/2023 - Πηγή: InStyle

Η Emily Ratajkowski ισχυρίζεται ότι “δεν σκέφτεται ακόμη” τους άνδρες – ακόμη και αφού εθεάθη να ανταλλάσσει καυτά φιλιά με τον Harry Styles σε δρόμους του Τόκιο.

“Υπάρχουν εκατομμύρια τρελά, ανακριβή πράγματα για τις σχέσεις μου [που λέγονται]”, δήλωσε το μοντέλο στους Los Angeles Times. “Σίγουρα δεν έχω το μυαλό μου ακόμη στους άντρες. Αν και, ναι. Ξέρετε, μερικές φορές τα πράγματα απλώς συμβαίνουν” επεσήμανε αναφερόμενη, προφανώς, στα πλάνα που έκαναν τον γύρο του κόσμου.

Πάντως, η ίδια επέλεξε να μην μιλήσει για τα φιλιά με τον 29χρονο popstar, ενώ και ο ίδιος ο Harry Styles επέλεξε τον δρόμο της σιωπής σχετικά με το ειδύλλιο με το supermodel. Ωστόσο, πηγή δήλωσε στο Us Weekly τον περασμένο μήνα ότι “πάντα τον έλκυε πολύ η Emily”

Πάντως, η ίδια η Emily μιλώντας σε podcast, που ηχογραφήθηκε στις 9 Μαρτίου, δύο εβδομάδες προτού εντοπιστεί να φιλάει τον Harry στην Ιαπωνία στις 25 Μαρτίου, μίλησε εγκωμιαστικά για τον νέο σύντροφό της λέγοντας ότι είναι “υπέροχος.”

Σε μια ειλικρινή και εκτενή συζήτηση για την ερωτική της ζωή, η Emily, 31 ετών, αποκάλυψε ότι βλέπει τον Harry από τις αρχές Φεβρουαρίου και ελπίζει το ειδύλλιό τους να είναι μακροχρόνιο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emily Ratajkowski (@emrata)

Ωστόσο, παρ’ όλο που το πρώην μέλος των One Direction ήταν “ενθουσιασμένο” για το ειδύλλιο με τη Ratajkowski, η πηγή είπε στο δημοσίευμα ότι το ειδύλλιό τους μπορεί να μην προχωρήσει περαιτέρω επειδή το μοντέλο απολαμβάνει τα ραντεβού εν μέσω του διαζυγίου της από τον σύζυγό της Sebastian Bear-McClard.

“Η Emily δεν ψάχνει για κάτι σοβαρό“, δήλωσε η πηγή. “Απλά προσπαθεί να ζήσει την καλύτερη δυνατή εργένικη ζωή της και να διασκεδάσει”

Keywords
Τυχαία Θέματα