Elon Musk: Πικάντικη αποκάλυψη για την ερωτική σχέση του με την Amber Heard

10:22 14/9/2023 - Πηγή: InStyle

Ο Elon Musk επιβεβαίωσε ότι η πρώην σύντροφός του Amber Heard συνήθιζε να ντύνεται ως ο χαρακτήρας βιντεοπαιχνιδιών Mercy από το “Overwatch” αφού πρώτα η αποκάλυψη έγινε στη νέα του βιογραφία.

“Ντυνόταν σαν Mercy. Ήταν φοβερό” παραδέχθηκε ο Musk σε ανάρτησή του στο X, πρώην Twitter.

Σε ένα άλλο tweet, ο μεγιστάνας της τεχνολογίας μοιράστηκε μια φωτογραφία της σταρ ντυμένης με το κοστούμι του χαρακτήρα του βιντεοπαιχνιδιού.

pic.twitter.com/SCuP5pZRCY

Elon Musk (@elonmusk) September 13, 2023

Ο Musk και η Heard είχαν μία σχέση on-off για έναν χρόνο το 2017, μετά το πολύκροτο και προβεβλημένο διαζύγιο της 37χρονης ηθοποιού με τον Johnny Depp.

Στην ομότιτλη βιογραφία του Musk, η οποία κυκλοφόρησε την Τρίτη, ο συγγραφέας Walter Isaacson περιγράφει λεπτομερώς πώς η Heard έφτιαξε το κοστούμι αφού ο CEO της Tesla της είπε ότι έμοιαζε με τον χαρακτήρα του βιντεοπαιχνιδιού.

She did dress up as Mercy. It was awesome.

Elon Musk (@elonmusk) September 13, 2023

“Έτσι, πέρασε δύο μήνες σχεδιάζοντας και παραγγέλλοντας ένα κοστούμι από την κορυφή ως τα νύχια, ώστε να μπορεί να παίξει τον ρόλο για εκείνον”, έγραψε ο Isaacson σε ένα απόσπασμα που εξασφάλισε η Daily Mail.

Παρά τον ενθουσιασμό του Elon για το παιχνίδι με κοστούμια της πρώην του, το νέο βιβλίο ισχυριζόταν ότι ο αδελφός του Kimbal Musk δεν ήταν φαν της Heard.

“Ο [Kimbal] και οι φίλοι του τη μισούσαν με ένα πάθος που έκανε την αποστροφή τους για την Justine [Wilson, την πρώτη σύζυγο του Musk] να φαίνεται χλωμή“, αναφερόταν σ’ ένα απόσπασμα από τους Times του Λονδίνου.

Μιλώντας για τις σχέσεις του αδελφού του, ο Kimbal είπε: “Είναι πραγματικά λυπηρό που ερωτεύεται αυτούς τους ανθρώπους που είναι πραγματικά κακοί μαζί του. Είναι όμορφοι, δεν υπάρχει αμφιβολία, αλλά έχουν μια πολύ σκοτεινή πλευρά και ο Elon ξέρει ότι είναι τοξικοί.”

Η Grimes, η οποία μοιράζεται τρία παιδιά με τον Musk, περιέγραψε επίσης τη Heard ως “χαοτικό κακό”, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα