Elle MacPherson: Κόβει την ανάσα στα 59 της – Το σέξι στιγμιότυπο που “άναψε” φωτιές στο Instagram

11:30 6/11/2023 - Πηγή: InStyle

Η Elle MacPherson δεν κατέχει τυχαία τον τίτλο “The Body.” Το top model διαθέτει ένα από τα πιο καλογυμνασμένα και καλλίγραμμα κορμιά στο μόντελινγκ. Παρά τα 59 της χρόνια, συνεχίζει να εντυπωσιάζει με την εκπληκτική σιλουέτα της.

Συχνά η Elle MacPherson ποζάρει με μαγιό αναδεικνύοντας το σώμα της. Ωστόσο, αυτήν τη φορά προχώρησε ένα βήμα παραπέρα. Το μοντέλο προκάλεσε ταχυπαλμίες, όταν ανέβασε μία φωτογραφία της με αποκαλυπτικό ολόσωμο. Πέρα από τα ατελείωτα και καλλίγραμμα πόδια της επέδειξε τους καλογυμνασμένους γλουτούς της με το Instagram να παίρνει φωτιά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elle Macpherson (@ellemacpherson)

“Αισθάνομαι στα πιο όμορφά μου όταν είμαι στη φύση. Όταν με πλαισιώνει το φόντο της φύσης, ο άνεμος στα μαλλιά μου, ο ήλιος που χαϊδεύει την πλάτη μου, το φως του ήλιου να πέφτει κάτω. Ή όταν το πρόσωπό μου συναντά το όμορφο πρωινό φως” όπως έγραψε στη λεζάντα της σέξι πόζας της.

Τον περασμένο μήνα η MacPherson ομολόγησε ότι χρησιμοποιεί fillers και Botox για να διατηρήσει την αγέραστη επιδερμίδα της. Αυτό φυσικά δεν σταμάτησε τους ακολούθους της από το να δηλώσουν τον απόλυτο θαυμασμό τους:

“Είσαι φυσικά όμορφη σε όποιο σκηνικό κι αν βρίσκεσαι” , “Όπως θα έλεγαν οι Γάλλοι: the body”, “Εντάξει, όχι τόσο κοκαλιάρα! Παναγιά μου!” Αυτά είναι μόνο μερικά από τα σχόλια των θαυμαστών της κάτω από τη σέξι ανάρτησή της.

Keywords
Τυχαία Θέματα