Dua Lipa: Φόρεσε το πιο μικροσκοπικό μπικίνι με το πιο stylish cover-up

08:00 3/8/2023 - Πηγή: InStyle

Είναι γνωστό ότι η Dua Lipa γνωστή και ως η βασίλισσα των ταξιδιών έχει ταλέντο στο να συνθέτει τα ωραιότερα looks για τις διακοπές της και η τελευταία της ανάρτηση δεν αποτέλεσε εξαίρεση.
Την Τρίτη, η ποπ σταρ μοιράστηκε εικόνες από την πιο πρόσφατη εξόρμησή της, οι οποίες περιλάμβαναν παραλίες, golden hours και, φυσικά τα πιο κομψά αλλά και σέξι κομμάτια.

Dua Lipa: Στη Σίφνο με τον Romain Gavras – Τα στιγμιότυπα των καλοκαιρινών διακοπών της

Η Dua φόρεσε ένα μικροσκοπικό μπικίνι σε λιλά αποχρώσεις με διακριτικά μονογράμματα, με ένα λιτό τρίγωνο πάνω μέρος και ένα μικροσκοπικό high cut bottom. Το συνδύασε με γυαλιά ηλίου ταρταρούγα σε απόχρωση του πράσινου, χρυσούς κρίκους, μια πλεκτή πράσινη τσάντα και ένα oversized πουκάμισο σε λιλά χρώμα που φορούσε ως cover up. Δεν είχε ίχνος μακιγιάζ, ενώ τα μαλλιά της ήταν τραβηγμένα σε ένα ψηλό ponytail.

Credit: dualipa/Instagram

Σε άλλες λήψεις την βλέπουμε ντυμένη με το απόλυτο item του καλοκαιριού σε δύο διαφορετικά looks. Στο πρώτο την βλέπουμε να φορά ένα αιθέριο, λευκό μάξι φόρεμα με grecian chic αναφορές.

Φορούσε ένα φόρεμα με halterneck ντεκολτέ που αποκάλυπτε τους ώμους το οποίο είχε και ένα άνοιγμα γύρω στην μέση. Το φόρεμα της είχε μια ασημένια λεπτομέρεια στο ύψος της κοιλιά.

Στο δεύτερο look επέλεξε λευκό shirt dress από μετάξι και πλεκτή τσάντα από δέρμα στο ίδιο χρώμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DUA LIPA (@dualipa)

Τα looks των διακοπών της Dua μας εμπνέουν. Θα τα αντιγράψουμε asap.

Dua Lipa: Στη Σίφνο με τον Romain Gavras – Τα στιγμιότυπα των καλοκαιρινών διακοπών της

Keywords
Τυχαία Θέματα