Drew Barrymore: Μιλάει για το πιο αμήχανο ραντεβού της – “Πίστευα πως αυτός ο άντρας θα με σκοτώσει”

22:43 11/5/2024 - Πηγή: InStyle

Η Drew Barrymore μοιράστηκε μια ανατριχιαστική ιστορία από ένα ραντεβού της. Κατά τη διάρκεια του “The Drew Barrymore Show” η ηθοποιός είπε λεπτομέρειες για το περίεργο ραντεβού.

Η Βarrymore θυμήθηκε ότι πήγε για πρώτο ραντεβού με “κάποιον που νόμιζα ότι γνώριζα”. Αλλά όπως είπε, κάποια στιγμή πίστεψε ότι θα την “σκοτώσει”.

Η παρουσιάστρια του talk show δήλωσε: “Γνώριζα πολλούς ανθρώπους που τον γνώριζαν, οπότε ένιωθα ασφαλής, σωστά; Αυτό σε κάνει να νιώθεις ασφαλής. Ήταν και πολύ όμορφος, και σκέφτηκα, “Εντάξει, όλα καλά”‘ .

‘Όπως είπε, συμφώνησε να πάει στο ραντεβού, στο οποίο τελικά κατέληξε να ανησυχεί.

Άρχισε να νιώθει λίγο άβολα όταν της ζήτησε να πάει στο σπίτι του για το ραντεβού τους.“Έλα στο διαμέρισμά μου” μου είπε.

“Συμφώνησα αφού και οι δυο είχαμε ενδιαφέρον για την εσωτερική διακόσμηση και ήθελα να δω το σπίτι του. Στη συνέχεια όμως αυτός πήγε στο υπόγειο. “Και οι δύο αγαπάμε τη διακόσμηση σπιτιού”, είπε. “Αυτό είναι το πάθος μου. Ανακαλύπτω ότι είναι και δικό του. Και περπατάω μέσα στο σπίτι του και κατεβαίνουμε στο υπόγειο.”

Σε εκείνο το σημείο, ο συμπαρουσιαστής της Barrymore, ο τηλεοπτικός αστέρας Ross Mathews, την διέκοψε.

“Εντάξει, σταμάτα. Γιατί πας στο υπόγειο;” ρώτησε ο Ross Mathews.

Σε απάντηση, η Barrymore φώναξε: “Γιατί νόμιζα ότι γνώριζα αυτό το άτομο!”.

Αναφερόμενος στην εμπειρία της ηθοποιού στα γυρίσματα ταινιών τρόμου, είπε: “Ήσουν στο Scream. Δεν ξέρεις πώς λειτουργούν οι ταινίες τρόμου; Αυτό είναι το πρώτο βήμα. Δεν το κάνεις αυτό.”

Το 1996, η Barrymore πρωταγωνίστησε στην επιτυχημένη ταινία τρόμου Scream – στην οποία ο χαρακτήρας της δολοφονήθηκε από τον δολοφόνο στην πρώτη σκηνή.

Οι αμήχανες στιγμές στο ραντεβού της Drew Barrymore

Συνέχισε την ιστορία της και θυμήθηκε: “Έτσι, πηγαίνουμε στο υπόγειο, το οποίο είναι το laundry room (το δωμάτιο με το πλυντήριο). Και είμαι μεγάλη θαυμάστρια του laundry room. Λοιπόν, μου λέει, “Λοιπόν, πρέπει να δεις το laundry room. Κοίτα αυτό. Και είμαι στο υπόγειο και υπάρχει ένα γιγάντιο – δεν μπορώ καν να εξηγήσω πόσο μεγάλο – ρολό από διάφανο πλαστικό. Ό,τι κι αν είναι αυτό,’ συνέχισε. “Και βρίσκομαι σε αυτό το δωμάτιο, κοιτάζω κάτω και απλά είπα, “Πρέπει να ανέβω πίσω πάνω”.

Στη συνέχεια, θυμήθηκε ότι έφτασε στην κορυφή των σκαλιών και στη συνέχεια στράφηκε στον άντρα του ραντεβού για να παραδεχτεί ότι νόμιζε ότι θα την σκότωσε. “Ξέρεις, ξέρω ότι δεν γνωριζόμαστε και πολύ, αλλά φοβήθηκα πάρα πολύ ότι θα με σκότωνατε,” είπε.

Κλείνοντας η ηθοποιός αποκάλυψε πώς αυτή η εξομολόγηση της, δημιούργησε μια αμήχανη στιγμή με το ραντεβού της, αλλά η εμπειρία “μας έδεσε πολύ τελικά”.

Keywords
Τυχαία Θέματα