Drew Barrymore: Η κόρη της την “εκβιάζει” με το… ύποπτο παρελθόν της

13:30 28/2/2024 - Πηγή: InStyle

Η Drew Barrymore έχει βρει τον μπελά της με μια από τις κόρες της, η οποία χρησιμοποιεί το παρελθόν της ηθοποιού εναντίον της για να της κάνει τα… ενδυματολογικά χατίρια.

Η ηθοποιός δήλωσε στην εκπομπή της “The Drew Barrymore Show” ότι η κόρη της της υπενθυμίζει το εξώφυλλο του “Playboy” που είχε κάνει το 1995 όταν διαφωνούν για το ποια ρούχα είναι κατάλληλα για να φοράει.

“Η κόρη μου θέλει να φορέσει ένα crop top”, είπε στην Christina Aguilera. “Θα της πω, όχι, και εκείνη θα πει, ήσουν στο εξώφυλλο του Playboy”. Η Barrymore, 49 ετών, δεν αποκάλυψε ποια από τις δύο κόρες της που μοιράζεται με τον πρώην σύζυγό της Will Kopelman – την Olive, 11 ετών, και τη Frankie, 9 ετών – ήταν πίσω από το σχόλιο. “Μου αρέσει όμως που το είπε αυτό“, απάντησε η Aguilera, 43 ετών, προσθέτοντας ότι ήξερε ότι και η ίδια θα είχε αυτό το θέμα με την κόρη της κάποια στιγμή.

Drew Barrymore & Christina Aguilera bond over raising daughters who know about their wild pasts! pic.twitter.com/ZlvWdXKx6J

Access Hollywood (@accesshollywood) February 27, 2024

“Γιατί και η κόρη μου θέλει να φορέσει ένα crop top και εγώ λέω: Μπορούμε απλά να το κατεβάσουμε; Βλέπω τον εαυτό μου να το κάνει αυτό” είπε η Aguilera, που έχει μια 9χρονη κόρη, τη Summer, με τον αρραβωνιαστικό της Matthew Rutler, και έναν 16χρονο γιο, τον Max, με τον πρώην σύζυγό της Jordan Bartman.

drew barrymore for Playboy 1995 pic.twitter.com/gWnEudmzFV

— nicole ♡ (@diorardor) November 3, 2018

Και οι δύο διάσημες μαμάδες επιβεβαίωσαν ότι δεν μετανιώνουν για τις ριψοκίνδυνες στιγμές τους.

“Εκφράζαμε τους εαυτούς μας και το πώς αισθανόμασταν ότι ήταν καλύτερο για εμάς, νομίζω, εκείνη τη στιγμή”, σημείωσε η Aguilera.

“Μου άρεσε κάθε λεπτό”, απάντησε με ενθουσιασμό η Barrymore.

“Είναι ενδυναμωτικό να είσαι γυναίκα και να αγκαλιάζεις το σώμα σου και όλα όσα σε κάνουν να νιώθεις καλά ή θηλυκή“, συνέχισε η Aguilera. “Ό,τι κι αν είναι αυτό για τον εαυτό σου, να μπορείς να το αγκαλιάσεις”.

Η Barrymore μίλησε για την απόφασή της να ποζάρει για το “Playboy” και σε ένα επεισόδιο του talk show της τον Φεβρουάριο του 2023.

“Ένιωσα ότι όταν έκανα το “Playboy” έπαιρνα πίσω τη δύναμή μου”, είπε στην Pamela Anderson.

“Όταν έκανα το Playboy και το αγαπούσα και περνούσα τόσο καλά και [εγώ] δεν μετανιώνω για τίποτα και το αγαπώ, δεν ήξερα ότι θα έκανα παιδιά αργότερα“, σημείωσε αργότερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα