Denim skirt: 6 τρόποι για να φορέσετε διαφορετικά την κλασική τζιν φούστα

09:03 20/6/2022 - Πηγή: InStyle

Κλασική, σέξι και απαραίτητη για τα καλοκαίρια μας, η τζιν φούστα που όλες αγαπήσαμε έκανε ξανά την εμφάνισή της στους δρόμους κι εντυπωσίασε για ακόμα μια φορά.

Είτε μίνι, είτε μίντι, ακόμα και σε μήκος πιο μακρύ, η denim φούστα αποτελεί απαραίτητο ρούχο κάθε γυναικείας ντουλάπας γιατί είναι εύχρηστη και συνδυάζεται με τα πάντα. Το τζιν παντελόνι του καλοκαιριού με λίγα λόγια κι εμείς θα σας δείξουμε ακριβώς πώς να τη συνδυάσετε διαφορετικά.  

@streetstylepoint

Με

oversized πουκάμισο: και μάλιστα απ’ έξω. Αναφερόμαστε στην περίπτωση που η φούστα σας είναι σε μίντι μήκος. Το κλασικό χυτό πουκάμισο, θα της δώσει μια πιο φρέσκια και χαλαρή πνοή, αποφεύγοντας την αυστηρότητα που δημιουργεί μια pencil φούστα σε αυτό το μήκος.

@in_fashionwetrust

Με total denim: ένα ενδιαφέρον match είναι το total denim look, το οποίο δεν χρειάζεται να είναι απαραίτητα στο κλασικό μπλε χρώμα του τζιν. Υπάρχει και το chic λευκό, αλλά και τα ωραιότατα prints!

@oliviaculpo

Με cowboy boots: μόνο για τις τολμηρές και για όσες αντέχουν την ζέστη. Ο πιο ιδανικός τρόπος για να συνδυάσετε μια κοντή τζιν φούστα και να της δώσετε μια αύρα Άγριας Δύσης.

@jeannedamas

Με floral και μπαλαρίνες: σαν σωστή Γαλλίδα. Αναδείξτε τη girly πλευρά της μίνι φούστας και εντυπωσιάστε με ένα casual look που δεν χάνει ποτέ.

@in_fashionwetrust

Με cropped tops: και προσοχή, αναφερόμαστε και πάλι στις μίντι φούστες. Αποφύγετε να συνδυάσετε κοντές φούστες με κοντά μπλουζάκια γιατί θα κάνει το look να δείχνει εφηβικό. Εκτός κι αν, αυτός είναι ο σκοπός σας.

@greceghanem

Με κλειστό σακάκι: η denim μίντι φούστα μπορεί εύκολα να δημιουργήσει και ένα πιο σύγχρονο ταγιέρ που λειτουργεί τέλεια σαν office look. Προτιμήστε καλύτερα, το κοντό σακάκι ή ακόμα και ένα κοντομάνικο. Κλασική αξία!

Keywords
Τυχαία Θέματα