Demi Moore: Στα 61 της μοιάζει συνομήλικη με τις κόρες της – Κλέβει τις εντυπώσεις στο πάρτι των Όσκαρ

14:32 12/3/2024 - Πηγή: InStyle

Η Demi Moore ήταν από τις πιο ξεχωριστές εμφανίσεις στο πάρτι των Όσκαρ της Κυριακής στο Vanity Fair. Η σταρ μετέτρεψε τη λαμπερή εκδήλωση σε οικογενειακή υπόθεση αφού έφθασε συνοδευόμενη

από τις τρεις κόρες της: Rumer, 35 ετών, Scout, 32 ετών και Tallulah Willis, 30 ετών.

Αυτή ήταν μια σπάνια δημόσια οικογενειακή εμφάνιση για την Demi Moore και τις κόρες της, ενώ το πάρτι διοργανώθηκε στο Κέντρο Παραστατικών Τεχνών Wallis Annenberg στο Μπέβερλι Χιλς. Η Demi φόρεσε ένα σέξι φόρεμα Versace που ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικό τόσο στο ντεκολτέ του όσο και στην πλάτη του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Brad Goreski (@bradgoreski)

Ο makeup artist της, Sil Bruinsma, μοιράστηκε σε μια δήλωση ότι στόχευε σε «πανέμορφο, λαμπερό δέρμα» με «απαλό smokey eye, ρόδινα μάγουλα και βελούδινα ροζ χείλη», το οποίο πέτυχε χρησιμοποιώντας το Merit Beauty.

Φυσικά στα 61 της ήταν άκρως εντυπωσιακή και σέξι, κλέβοντας την παράσταση από τις κόρες της, με τις οποίες έμοιαζε συνομήλικη. Σε πλήρη αντίθεση με την εκρηκτική εμφάνιση της μητέρας τους, οι τρεις κόρες της Demi και του Bruce Willis επέλεξαν ένα πιο ρομαντικό ύφος.

H Demi Moore φτάνει στο 2024 Vanity Fair Oscar Party στις 10 Μαρτίου 2024 στο Beverly Hills.Photo by Steve Granitz/FilmMagic Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Demi Moore (@demimoore)

Η Rumer επέλεξε ένα ροζ φόρεμα Monique Lhuillier. Η Scout προτίμησε ένα μεταλλικό φόρεμα Zac Posen, το οποίο είχε τόνους ονειρικών στοιχείων, ενώ η Tallulah ξεχώρισε σε μια vintage δημιουργία Zac Posen.

Είναι σπάνιο μαμά και κόρες να κάνουν δημόσιες εμφανίσεις και οι τέσσερις μαζί, αλλά σίγουρα όταν το κάνουν, προσελκύουν όλα τα βλέμματα με την κομψότητα και το στιλ τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Demi Moore (@demimoore)

Τον Φεβρουάριο, η Moore, η Rumer και η Scout ήταν ασορτί ντυμένες με business-casual στιλ της για την pop-up εγκατάσταση τέχνης The Frankie Shop x Crosby Studios στο Λος Άντζελες.

Keywords
Τυχαία Θέματα