Kate Middleton: Το παρασκήνιο με την “πειραγμένη” φωτογραφία – Ανάστατο το Παλάτι

11:32 12/3/2024 - Πηγή: InStyle

Εντονότερες από ποτέ είναι οι θεωρίες συνωμοσίας για την πραγματική κατάσταση της Kate Middleton μετά την παραδοχή της πριγκίπισσας Ουαλίας για την επεξεργασμένη φωτογραφία. Πλέον, κλονίστηκε η εμπιστοσύνη των ακολούθων και επικοινωνιακά θεωρείται λάθος που η Kate έσπευσε να απολογηθεί και να δώσει εξηγήσεις. Ίσως να έπρεπε να ακολουθήσει τον κανόνα της αείμνηστης βασίλισσας Ελισάβετ: “Ποτέ μην εξηγείς, ποτέ μην παραπονιέσαι“.

Τώρα έρχονται στη δημοσιότητα περισσότερες λεπτομέρειες

για το επίμαχο στιγμιότυπο που άναψε φωτιές στα Ανάκτορα και όλη τη Βρετανία. Όπως έγινε γνωστός, ο William τράβηξε τη φωτογραφία της οικογένειάς του την Παρασκευή και η Kate ανέλαβε να κάνει κάποιες αλλαγές για να βελτιώσει την εικόνα και τα παιδιά της να φαίνονται όσο πιο καλά γίνεται, πριν από τη δημόσια κυκλοφορία της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως υποστήριξαν βασιλικές πηγές. Αμέσως μετά, την έστειλε στην ομάδα της, το Σάββατο, σύμφωνα με τους Times.

Thank you for your kind wishes and continued support over the last two months.

Wishing everyone a Happy Mother’s Day. C

The Prince of Wales, 2024 pic.twitter.com/6DywGBpLLQ

— The Prince and Princess of Wales (@KensingtonRoyal) March 10, 2024

Βοηθοί στο Παλάτι του Κένσινγκτον λέγεται ότι πέρασαν εβδομάδες σχεδιάζοντας να δώσουν μια φωτογραφία στη δημοσιότητα για να διαψεύσουν τις φήμες για την υγεία της Kate μετά τη χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα τον Ιανουάριο. Όμως, την αποστολή την ανέλαβε η ίδια η πριγκίπισσα της Ουαλίας με τον σύζυγό της. Μόλις επεξεργάστηκε στο Photoshop το στιγμιότυπο, την έστειλε στην ομάδα της και τέθηκε σε εφαρμογή το σχέδιο για τη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας την Κυριακή στις 9 π.μ. μαζί με ένα μήνυμα.

Αλλά μετά τη δημοσιοποίηση, προκλήθηκε σάλος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι η φωτογραφία είχε υποστεί επεξεργασία, με τη θολή μανσέτα της πριγκίπισσας Charlotte να είναι το πιο αποκαλυπτικό στοιχείο. Τα έξι μεγαλύτερα πρακτορεία -AP, Reuters, AFP, Getty Images, EPA και PA- απέσυραν τη φωτογραφία σε μια άνευ προηγουμένου αντίδραση σε επίσημη βασιλική φωτογραφία, καθώς υπήρχαν ανησυχίες ότι “η πηγή έχει παραποιήσει την εικόνα”. Τότε οι βοηθοί μίλησαν στη συνέχεια με το πριγκιπικό ζεύγος, με την Kate να παραδέχεται ότι την είχε επεξεργαστεί.

Η Kate Middleton ήθελε να παραδεχθεί την γκάφα

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας ήθελε να παραδεχθεί την γκάφα, καθώς πίστευε ότι η ειλικρίνεια ήταν η “καλύτερη πολιτική”. Σε μια πρωτόγνωρη κίνηση, η Kate Middleton παραδέχθηκε ότι “επεξεργάστηκε” την εικόνα που τη δείχνει να γιορτάζει την Κυριακή της Μητέρας με τα παιδιά της. Αλλά ένας γνώστης του Παλατιού είπε στην Telegraph ότι η πριγκίπισσα αισθάνθηκε “απαίσια” για την αλλοιωμένη εικόνα και προσπάθησε να κάνει τη φωτογραφία “όσο καλύτερη θα μπορούσε να είναι”, είπαν οι γνώστες στους Times, προσθέτοντας ότι “σκεφτόταν τα δικά της παιδιά όταν επεξεργαζόταν την εικόνα, ελπίζοντας ότι φαίνονταν καλά για το δικό τους καλό”.

Like many amateur photographers, I do occasionally experiment with editing. I wanted to express my apologies for any confusion the family photograph we shared yesterday caused. I hope everyone celebrating had a very happy Mother’s Day. C

— The Prince and Princess of Wales (@KensingtonRoyal) March 11, 2024

Μια φίλη της Kate είπε επίσης ότι θα ήταν “αναστατωμένη” από τον σάλο που προκλήθηκε από αυτό που υποτίθεται ότι ήταν μια “αθώα οικογενειακή φωτογραφία”, ανέφερε η Mirror. Έρχεται αφού η πριγκίπισσα είπε σε ένα σπάνιο προσωπικό μήνυμα στο Twitter ότι “περιστασιακά πειραματιζόταν ως ερασιτέχνης φωτογράφος“.

Και ζήτησε συγγνώμη για οποιαδήποτε “σύγχυση” είχε προκαλέσει η φωτογραφία.

Keywords
Τυχαία Θέματα