Demi Moore: Οι νέες φωτογραφίες του Bruce Willis ενώ δίνει μάχη με τη μετωποκροταφική άνοια

13:30 20/3/2024 - Πηγή: InStyle

Ο Bruce Willis γιόρτασε τα 69α γενέθλιά του ενώ στο πλευρό του είχε την οικογένειά του. Φυσικά, πάντα κοντά του η πρώην σύζυγός του, Demi Moore, η οποία τον στηρίζει απόλυτα στη μάχη που δίνει με τη μετωποκροταφική άνοια.

Η 61χρονη ηθοποιός μοιράστηκε στιγμιότυπα στο Instagram τιμώντας τον σταρ

και μας επιτρέπει να ρίξουμε ματιές στην καθημερινότητα του Βruce, που έχει αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας λόγω της περιπέτειας της υγείας του.

Σε μια φωτογραφία βλέπουμε την Demi Moore να συνομιλεί με τον πρώην σύζυγό της, καθώς αυτος σφίγγει τρυφερά το μπράτσο της, ενώ σε άλλο ο σταρ παίζει με την εγγονή του Louetta, το πρώτο παιδί της κόρης του Rumer. Η Demi μοιράστηκε επίσης ένα ανέκδοτο throwback στιγμιότυπο του Bruce με τις τρεις κόρες τους, τη Rumer, 35 ετών, την Tallulah, 30 ετών, και τη Scout, 32 ετών.

“Χρόνια πολλά, BW! Σε αγαπάμε και είμαστε τόσο ευγνώμονες για σένα” έγραψε στη λεζάντα της γλυκιάς ανάρτησης η Demi Moore.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Demi Moore (@demimoore)

Η ηθοποιός ανέβασε, επίσης, στο Instagram story της ένα throwback βίντεο του Bruce και της Demi που μοιράστηκε η Rumer στο Instagram story της, η οποία τίμησε τον πατέρα της με σειρά throwback φωτογραφιών

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rumer Glenn Willis (@rumerwillis)

Όμως, και η σύζυγος του Bruce, Emma Heming Willis, 45 ετών, γιόρτασε επίσης τα γενέθλια του σταρ με μια γλυκιά ανάρτηση στο Instagram. Όπως έγραψε, ο σύζυγός της είναι ένας “αληθινά ευγενικός άνθρωπος” με “αγνό” και “καλό” πυρήνα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emma Heming Willis (@emmahemingwillis)

Keywords
Τυχαία Θέματα