Danny DeVito: Η εξομολόγησή του για την καριέρα του – “Δεν γιορτάζω το γεγονός ότι δεν είμαι ο Clark Gable”

10:53 31/7/2023 - Πηγή: InStyle

Ο Danny DeVito μιλά για την εμβληματική καριέρα του και παραδέχεται ότι ποτέ δεν ένιωσε στεναχώρια που δεν έγινε ένας παραδοσιακός “πρωταγωνιστής” στο Χόλιγουντ.

Ο 78χρονος ηθοποιός έκανε το κινηματογραφικό του ντεμπούτο στην ταινία του 1975 που κέρδισε το βραβείο Καλύτερης Ταινίας “Στη φωλιά του κούκου”, και ενώ είχε μια μακρά και επιτυχημένη καριέρα που καλύπτει σχεδόν πέντε δεκαετίες, δεν είχε πάρα πολλούς πρωταγωνιστικούς ρόλους σ’ αυτό το διάστημα.

Ο ηθοποιός προωθούσε τον ρόλο του στην ταινία The Haunted Mansion της Disney, η οποία έκανε το ντεμπούτο της στην τρίτη θέση στο box office αυτό το Σαββατοκύριακο, σε συνέντευξή του στο Parade, όπου αποκάλυψε ότι είναι απόλυτα ευτυχισμένος εκεί που βρίσκεται.

‘I don’t celebrate the fact that I’m not Clark Gable. I do celebrate that I am who I am.’ https://t.co/MWDmYhlYdn

— Parade Mag (@ParadeMagazine) July 21, 2023

Ο DeVito ήταν κάποτε γείτονας του Brad Pitt όταν εκείνος ήταν παντρεμένος με την Jennifer Aniston και ρωτήθηκε αν “χαίρεται” που δεν έγινε ποτέ ένας τεράστιος κινηματογραφικός σταρ όπως ο Pitt.

“Δεν γιορτάζω το γεγονός ότι δεν είμαι ο Clark Gable. Γιορτάζω το γεγονός ότι είμαι αυτός που είμαι“, δήλωσε ο DeVito.

Ρωτήθηκε επίσης αν φιλοδοξούσε ποτέ να γίνει ένας “πρωταγωνιστής πλήρους απασχόλησης” όπως ο Pitt, προσθέτοντας ότι ο Brad είναι ένας από τους αγαπημένους του. “Είμαι μεγάλος θαυμαστής του Brad και του Humphrey Bogart και του Jack Nicholson και του Leonardo, του ζωγράφου, όχι του ηθοποιού. Αστειεύομαι!” αστειεύτηκε ο DeVito.

“Ξέρετε, όλοι έχουμε μια θέση. Φανταζόμουν ότι η θέση μου θα ήταν πιο κοντά στον Peter Lorre ή τον Edward G. Robinson ή ακόμα και τον W.C. Fields” παραδέχτηκε ο DeVito.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Danny Devito (@theofficialdanieldevito)

Όταν ρωτήθηκε πώς ήταν να ζει δίπλα στον Brad Pitt και την Jennifer Aniston, ο ηθοποιός είχε μόνο καλά λόγια να πει γι’ αυτούς. “Είχαν ένα πολύ ιδιωτικό όμορφο σπίτι και ήταν υπέροχοι γείτονες. Και είχαν έναν τεράστιο φράχτη και μια πύλη” ξεκίνησε ο DeVito.

“Ο Brad, ο Θεός να τον ευλογεί, ήταν πολύ προστατευτικός με την οικογένειά του. Πήγαινα στη δουλειά ή έβγαινα από την είσοδο και έβλεπα ένα από τα λεωφορεία της περιοδείας”, συνέχισε.

“Ο κόσμος στεκόταν μπροστά σε αυτόν τον φράχτη και φωτογραφιζόταν. Το μόνο που μπορούσες να δεις ήταν ο φράχτης! Αλλά είναι ο φράχτης του Brad και της Jennifer, και αυτό είναι κάτι που έχει νόημα. Ίσως πήραν ένα φύλλο και το έβαλαν σε ένα βιβλίο ως αναμνηστικό”, αστειεύτηκε.

Τον ρώτησαν επίσης αν ήταν “συγκλονιστικό” να πρωταγωνιστεί σε μια μεγάλου προϋπολογισμού ταινία μεγάλου στούντιο, όπως το The Haunted Mansion της Disney, σε αυτό το στάδιο της καριέρας του.

“Είναι. Ξέρετε, πάντα ήθελα να δουλέψω με τη Rosario, και αγαπώ την Tiffany και τον Owen και τον LaKeith. Και μου αρέσει το μέγεθος του. Έκανα το Jumanji πριν από μερικά χρόνια και ήταν και αυτό μεγάλο. Το ίδιο και το Dumbo [του 2019]“, είπε.

“Πίσω από τις σκηνές, είμαι οπαδός όλης της νέας τεχνολογίας και όλων των διάφορων παιχνιδιών. Έτσι, τις περισσότερες φορές τριγυρνούσα στα τμήματα φωτισμού και κάμερας”, συνέχισε ο DeVito.

“Δεν ήταν ένα μικρό συνεργείο. Υπήρχαν πολλοί άνθρωποι που έφτιαχναν την ταινία και έπαιρναν δουλειές. Αυτό είναι πραγματικά καλό“, παραδέχτηκε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Danny Devito (@theofficialdanieldevito)

Παραδέχτηκε επίσης ότι ήταν “τόσο ωραίο” το γεγονός ότι ο συμπρωταγωνιστής του στο Batman Returns, Michael Keaton, επέστρεψε ως Batman στο The Flash, και δήλωσε ότι θα επέστρεφε ως Πιγκουίνος αν του το ζητούσαν.

“Ω, ναι! Μιλάω συνέχεια με τον [σκηνοθέτη] Tim Burton γι’ αυτό. Νομίζω ότι ο Όσβαλντ είναι ένας από τους πιο οπερετικούς και σπουδαίους ρόλους που μου έχει προσφερθεί ποτέ να κάνω. Είναι ένα τραγικό πουλί που δεν μπορούσε να πετάξει. Ελάτε τώρα! Δώσε μου ένα διάλειμμα! Κάθε ηθοποιός θέλει να μπορεί να το κάνει αυτό. Και αν υπήρχε ποτέ η ευκαιρία να το ξανακάνω, θα το έκανα”, παραδέχτηκε

Keywords
Τυχαία Θέματα