Daniel Radcliffe: Ο Harry Potter έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά

13:58 25/4/2023 - Πηγή: InStyle

Ο Daniel Radcliffe καλωσόρισε το πρώτο του παιδί με την επί χρόνια σύντροφό του Erin Darke.

Ο 33χρονος σταρ του Harry Potter, ο οποίος έχει σχέση με την 38χρονη Αμερικανίδα ηθοποιό για περισσότερα από δέκα χρόνια, εθεάθη με το νεογέννητο στη Νέα Υόρκη τη Δευτέρα.

Ο ηθοποιός έδειχνε αφοσιωμένος μπαμπάς καθώς έσπρωχνε το καροτσάκι του μωρού του, ενώ

η Erin ακολουθούσε.

Well I can’t believe it Harry Potter is now a DAD huge congratulations to Daniel Radcliffe for becoming a father for the first time I’ve always thought he is such a down to earth guy this is wonderful news #DanielRadcliffe #HarryPotter pic.twitter.com/3vbqPfj6Gj

Lee Hood (@Mofoman360) April 25, 2023

Το ζευγάρι γνωρίστηκε ενώ δούλευαν μαζί στο Kill Your Darlings το 2012 και είναι μαζί για περισσότερο από μια δεκαετία. Ο Daniel μίλησε στο People για την πρώτη φορά που συνάντησε την Erin το 2020, λέγοντας: “Θα είναι μια φοβερή ιστορία που θα πούμε στα παιδιά μας μια μέρα, εξαιτίας αυτού που κάνουν οι χαρακτήρες μας μεταξύ τους”, αναφερόμενος σε μια ερωτική σκηνή που έχει το ζευγάρι στην ταινία.

EXC Daniel Radcliffe welcomes first child with partner Erin Darke
https://t.co/etPFSUyHP1

— Rozina (@Sheeraz037) April 25, 2023 Daniel Radcliffe: O Harry Potter θα γίνει πατέρας – Έγκυος η σύντροφός του στο πρώτο τους παιδί

Και συνέχισε: “Οι χαρακτήρες μας συναντιούνται και φλερτάρουν μεταξύ τους, οπότε υπάρχει αυτό το είδος γλυκού ρεκόρ που μας δείχνει να συναντιόμαστε για πρώτη φορά και να φλερτάρουμε.”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Daniel Radcliffe (@danlelradcliffe)

Η εμφάνιση αυτή έρχεται μετά την είδηση ότι ο Daniel περιμένει το πρώτο του παιδί με την Erin. Ένας εκπρόσωπος του σταρ του Harry Potter λέγεται ότι επιβεβαίωσε τα ευχάριστα νέα τον Μάρτιο. Είπαν ότι το ζευγάρι, που είναι μαζί για πάνω από μια δεκαετία, είναι “απόλυτα ενθουσιασμένο” που θα γίνουν γονείς.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Daniel Radcliffe (@daniel9340)

Keywords
Τυχαία Θέματα