Cozy coats: Αυτά είναι τα πιο χουχουλιάρικα πανωφόρια της φετινής σεζόν

08:56 21/9/2022 - Πηγή: InStyle

Ζεστά, άνετα και άκρως θηλυκά. Τα πανωφόρια επέστρεψαν στις ζωές μας πιο stylish από ποτέ, βάζοντας τη δική τους cozy πινελιά στο καθημερινό ντύσιμο. Από γούνες μέχρι και teddy bears, όλα τους θα συνοδεύσουν τα πιο υπέροχα looks, κάνοντας μας να νιώθουμε τη ζεστασιά του χειμώνα στα… κοκαλάκια μας. Γιατί, ένα παλτό διαθέτει επιβλητική παρουσία, η οποία μπορεί να απογειώσει και την πιο βασική εικόνα. Αρκεί βέβαια, να έχει χαρακτήρα! Εμείς λοιπόν, συγκεντρώσαμε τα πιο χουχουλιάρικα πανωφόρια της φετινής σεζόν, μέσα στα οποία θέλουμε να κλειστούμε μέχρι και το επόμενο καλοκαίρι

και σας τα παρουσιάζουμε με στιλ, φυσικά.

View this post on Instagram

A post shared by Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi)

Το cozy teddy bear: τα αρκουδάκια βγαίνουν και πάλι στους δρόμους, βάζοντας τη δική τους cute πινελιά στο street style. Χρηστικά και stylish, αγαπήθηκαν πολύ και θα συνεχίσουν να φοριούνται ιδιαίτερα μέσα στους πιο κρύους μήνες του χειμώνα.

Styling tip: επιλέξτε το teddy bear σε χρώμα!

View this post on Instagram

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

Η tribal μακριά ζακέτα: δίνει το ρυθμό για τους πρώτους φθινοπωρινούς μήνες, εναρμονίζοντας τέλεια το καθημερινό dressing με τα χρώματα και τις διαθέσεις τις φύσης. Συνδυάστε τη με σουέντ items, ψηλές μπότες και τα πιο cozy πλεκτά και απολαύστε ένα φθινόπωρο μέσα στο πιο υπέροχο πανωφόρι.

View this post on Instagram

A post shared by Annabel Rosendahl (@annabelrosendahl)

Η μίνι γούνα: χνουδωτή, chic και glamorous πάνω από όλα, έρχεται και συνδυάζεται μέχρι και με τζιν, χαρίζοντας έναν τόνο λάμψης και πολυτέλειας στο everyday dressing. Μας αρέσει πολύ όχι μόνο λόγω στιλ, αλλά πολύ περισσότερο λόγω της εξαιρετικής ζεστασιάς που αποπνέει.

View this post on Instagram

A post shared by MARA LAFONTAN (@maralafontan)

Η παριζιάνικη κάπα: που σε μεταφέρει αυτόματα στα πιο cozy καφέ της ρομαντικής πόλης, μια μελαγχολική μέρα του Νοέμβρη. Must-have πανωφόρι που δεν πρέπει να λείπει από καμία κομψή ντουλάπα που εμπνέεται από το parisian chic και τα vibes της γαλλικής κουλτούρας.

View this post on Instagram

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

Το oversized αδιάβροχο: ξέρουμε τι θα σκεφτείτε! Ότι δεν είναι αρκετά χουχουλιάρικο και ζεστό για να περιλαμβάνεται στη λίστα μας. Ωστόσο, το συγκεκριμένο πανωφόρι μας βγάζει μια άλλη ζεστασιά, η οποία προέρχεται από τα παιδικά μας χρόνια. Τόσο αξεπέραστη και νοσταλγική που έρχεται παρέα με τα πρώτα πρωτοβρόχια και μας ξυπνά τα πιο γλυκά συναισθήματα.

View this post on Instagram

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

Το παλτό με τις γούνινες μανσέτες: το top πανωφόρι της προηγούμενης σεζόν, το οποίο ήρθε για να μείνει. Και γιατί όχι άλλωστε. Ένα item που συνδυάζει κομψότητα, πολυτέλεια και updated αισθητική, η οποία καθηλώνει με τον statement χαρακτήρα της. Ποια δεν θα το ήθελε στη συλλογή της!

Keywords
Τυχαία Θέματα