Chrissy Teigen: Η επιστροφή της στο modeling με ένα sexy εξώφυλλο

11:36 19/5/2024 - Πηγή: InStyle

H Chrissy Teigen θυμήθηκε την καριέρα της στο modelling! Η επιχειρηματίας και συγγραφέας πρωταγωνιστεί σε ένα από τα εξώφυλλα του περιοδικού “Sports Illustrated”. Θυμάται την καριέρα της στο χώρο της μόδας και ποζάρει με σέξι διάθεση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη chrissy teigen (@chrissyteigen)

Εν τω μεταξύ, η Τeigen κέρδισε το βραβείο “Πρωτοεμφανιζόμενης της χρονιάς” του περιοδικού το 2010. Συνεπώς, εμφανίστηκε στο εξώφυλλο του 2014 μαζί με τα μοντέλα Nina Agdal και Lily Aldridge.

Από τότε, δημιούργησε την αυτοκρατορία μαγειρικής της, Cravings by Chrissy Teigen, και απέκτησε τέσσερα παιδιά με τον σύζυγό της, τον μουσικό John Legend. «Η Chrissy Teigen αντιπροσωπεύει τη νέα γενιά των μοντέλων-επιχειρηματιών», δήλωσε ο MJ Day, αρχισυντάκτης του Sports Illustrated Swimsuit.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη chrissy teigen (@chrissyteigen)

Η επιχειρηματίας συμμετέχει μαζί με τις Gayle King, Hunter McGrady και Kate Upton, οι οποίες επίσης πρωταγωνιστούν στα δικά τους εξώφυλλα του 2024. Προς τιμήν της 60ης επετείου του Sports Illustrated Swimsuit, το brand διοργάνωσε επίσης μια φωτογράφηση με τίτλο “Legends”. Δημιούργησαν μια τριλογία εξωφύλλων με μερικά από τα πιο διάσημα πρόσωπα που έχουν κοσμήσει ποτέ τις σελίδες του περιοδικού.

H εξομολόγηση της Chrissy Teigen για την “εικόνα” της

Η Teigen έχει μιλήσει πολύ ανοιχτά για τη δική της διαδρομή με την εικόνα του σώματός της. Νωρίτερα φέτος, εμφανίστηκε στο Watch What Happens Live with Andy Cohen και αποκάλυψε ότι είχε κάνει «τρεις επεμβάσεις στο στήθος της», κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού του σόου “The Lies Have It”.

Παράλληλα, τον Μάρτιο του 2020, η Teigen αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι είχε εμφυτεύματα στήθους, εξηγώντας ότι υποβλήθηκε σε πλαστική χειρουργική όταν ήταν 20 ετών.

“Ωστόσο, ήταν περισσότερο για τις εμφανίσεις μου με μαγιό”, είπε τότε η Teigen στη Glamour UK. “Επίσης, σκέφτηκα ότι αν πρόκειται να ποζάρω ξαπλωμένη ανάσκελα, θέλω να είναι στητά!” Αλλά μετά κάνεις παιδιά και γεμίζουν με γάλα και ξεφουσκώνουν. Συνεπώς, τώρα έχω μπλέξει.”

Keywords
Τυχαία Θέματα