Chiara Ferragni: Τέλος στην κρίση στον γάμο της με τον Fedez – H φωτογραφία που το αποδεικνύει

17:27 7/3/2023 - Πηγή: InStyle

Μπόρα ήταν και πέρασε. Η Chiara Ferragni και ο σύζυγός της Fedez πέρασαν μία έντονη κρίση στον γάμο τους πριναπό λίγο καιρό με πηγές προσκείμενες στο ζευγάρι να λένε πως ο ράπερ κοιμάται στον καναπέ.

Ο Fedez “εξαφανίστηκε” ένα διάστημα από το Instagram, ενώ η Chiara επέλεξε να ποζάρει μόνη της είτε με φίλους ή μέλη της οικογένειάς της, αλλά όχι με τον σύζυγό της, κάτι που έριξε λάδι στις… φήμες για κρίση στον γάμο του πιο διάσημου ζευγαριού του Διαδικτύου.

Ωστόσο, ο Fedez φρόντισε να διαψεύσει

όσους μιλούσαν ακόμη και για χωρισμό, ανεβάζοντας μια τρυφερή φωτογραφία στον λογαριασμό του στο Instagram, στην οποία σφίγγει το χέρι της Chiara. “Όταν κάτι σοβαρά τραυματικό σου συμβαίνει στη ζωή (όπως μια σοβαρή ασθένεια ή μεγάλο πένθος) φρόντισε την ψυχική και συναισθηματική σου υγεία και μην παραμελείς τα συναισθήματα σου και εκείνα των ανθρώπων δίπλα σου. Μια αγκαλιά” έγραψε στη λεζάντα με την Chiara Ferragni να απαντά με ένα emoji καρδιά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FEDEZ (@fedez)

Chiara Ferragni: Κρίση στον γάμο της με τον Fedez – Ο ράπερ κοιμάται στον καναπέ

Η Chiara Ferragni ήταν στο show της Louis Vuitton στο Παρίσι ενώ ανέβασε σε insta story φωτογραφία της που επέστρεφε στην οικογένειά της. Λίγη ώρα αργότερα έκανε αναδημοσίευση της φωτογραφίας του Fedez δίνοντας και η ίδια τις απαντήσεις της.

Keywords
Τυχαία Θέματα