Carrie Bradshaw: Στο “σφυρί” η εμβληματική tutu φούστα του Sex and the City – Το αστρονομικό ποσό πώλησης

10:32 25/1/2024 - Πηγή: InStyle

Ένα από τα πιο εμβληματικά κομμάτια της θρυλικής γκαρνταρόμπας της Carrie Bradshaw μόλις πουλήθηκε για 52.000 δολάρια! Ένα αστρονομικό ποσό για μια φούστα που κόστισε μόλις 5 δολάρια!

Η φούστα που φοράει η Sarah Jessica Parker στους τίτλους αρχής του Sex and the City ήταν ένα από τα πολλά εμβληματικά αντικείμενα που περιλαμβάνονται στο Unstoppable του Julien’s Auctions: Signature Styles Iconic Women In Fashion.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Julien’s Auctions (@juliens_auctions)

Η προσφορά για τη φούστα της Carrie ήταν μία από τις πιο συγκλονιστικές της δημοπρασίας, καθώς η αρχική εκτίμηση ήταν από 8.000 έως 12.000 δολάρια. Η σχεδιάστρια κοστουμιών του SATC Patricia Field προμηθεύτηκε το κομμάτι για μόλις 5 δολάρια πριν από την πρεμιέρα της σειράς του HBO το 1998.

Ήταν επίσης ένα από τα μεγαλύτερα κέρδη στη δημοπρασία της 18ης Ιανουαρίου, η οποία περιελάμβανε αντικείμενα που εκτείνονται “από τη Χρυσή Εποχή του Χόλιγουντ έως τις σημερινές διασημότητες και τις επιδραστικές προσωπικότητες που καθορίζουν τις τάσεις”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Julien’s Auctions (@juliens_auctions)

Στην ίδια δημοπρασία πωλήθηκαν αντί 325.000 δολ. το βελούδινο κοκτέιλ φόρεμα που φορούσε η πριγκίπισσα Diana και το σύνολο Givenchy που φορούσε η Grace Kelly για να συναντήσει τον πρόεδρο John F. Kennedy και την Jackie Kennedy.

Keywords
Τυχαία Θέματα