Kate Middleton: Συνεχίζεται η νοσηλεία της – “Είναι σοβαρή η επέμβαση αλλά θα ανακάμψει”

09:30 25/1/2024 - Πηγή: InStyle

Ήδη η Kate Middleton νοσηλεύεται στο νοσοκομείο μία εβδομάδα μετά την επέμβασή της που προκάλεσε αγωνία στον βρετανικό λαό. Όπως είχε ανακοινώσει το Παλάτι του Κένσινγκτον, η πριγκίπισσα της Ουαλίας θα παραμείνει στο νοσοκομείο για “10 έως 14 ημέρες, προτού επιστρέψει στο σπίτι της για να συνεχίσει την ανάρρωσή της” και ότι είναι απίθανο να “επιστρέψει στα δημόσια καθήκοντά της πριν από το Πάσχα”.

Τώρα πηγή κοντά στον βασιλικό οίκο δήλωσε πως η Kate είναι ανθεκτική και αυτό προσφέρει

αισιοδοξία.

“Ακούγεται σοβαρό με το χρονικό διάστημα [που χρειάζεται]. Αλλά είναι σε πολύ καλά χέρια και θα έχει πολλή φροντίδα και υποστήριξη στο σπίτι και είναι μια γυμνασμένη νεαρή γυναίκα” είπε η πηγή στο PEOPLE. “Είμαι σίγουρη ότι θα επανέλθει”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη People Magazine (@people)

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, 42 ετών, ξεκινά μια μακρά ανάρρωση μετά την “προγραμματισμένη επέμβαση στην κοιλιά” στην ιδιωτική κλινική του Λονδίνου στις 16 Ιανουαρίου. Το παλάτι δεν αποκάλυψε τη φύση της κατάστασής της, αλλά δήλωσε ότι δεν είναι καρκινική.

Οι προγραμματισμένες επισκέψεις στη Ρώμη και σε μια υπερπόντια στρατιωτική βάση αναβλήθηκαν, ενώ τα ταξίδια στο εξωτερικό αναβλήθηκαν για τους επόμενους μήνες. Μόλις επιστρέψει στο σπίτι της, στο Adelaide Cottage στο Ουίνδσορ, η Kate θα βρει τον χώρο και την ησυχία που χρειάζεται για να αναρρώσει. Μπορεί επίσης να στηριχθεί στον σύζυγό της, πρίγκιπα William, και στη στενή οικογένειά της.

Άλλες πηγές ανέφεραν ότι παρόλο που θα μείνει εκτός δημόσιας θέας για αρκετό διάστημα, η Kate θα εργάζεται από το σπίτι καθώς η πρωτοβουλία της για τα πρώτα χρόνια της ζωής είναι πολύ σημαντική γι’ αυτήν και έχει αφοσιωθεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα