Capsule Γκαρνταρόμπα Διακοπών -Αυτά είναι όσα πρέπει να πάρετε μαζί σας αυτό το καλοκαίρι, αλλά και κάθε καλοκαίρι που ακολουθεί

11:09 12/6/2023 - Πηγή: InStyle

Το μυστικό; Η διαχρονικότητά τους.

Καλοκαίρι, η πιο αγαπημένη εποχή από όλες! Πώς να μην είμαστε ενθουσιασμένες; Οι μέρες γεμάτες ηλιοθεραπεία, απολαυστικά κοκτέιλ και αμέτρητες ώρες χαλάρωσης στην παραλία πλησιάζουν σιγά σιγά και στο μυαλό μας βρίσκεται μόνιμα η καλοκαιρινή άδεια. Όμως, πριν πακετάρουμε τις βαλίτσες μας, ας μιλήσουμε για την capsule γκαρνταρόμπα των διακοπών – τον απαραίτητο σύμμαχο για εμφανίσεις άνετες και υπέροχες γενικά. Αν λοιπόν, ανήκετε στις γυναίκες που αναζητούν την τέλεια και παράλληλα λειτουργική γκαρνταρόμπα για τις διακοπές, τότε είστε στο σωστό μέρος! Τι

θα φοράτε φέτος, του χρόνου και για πάντα; Η απάντηση στη συνέχεια…

Το Classy Μαγιό (προτείνουμε ολόσωμο!)

Κάθε στιλάτη γυναίκα πρέπει να έχει ένα διαχρονικό μαγιό στην γκαρνταρόμπα της. Επομένως, επιλέξτε ένα που να αγκαλιάζει τις καμπύλες σας και που να δημιουργεί έναν κολακευτικό συνδυασμό αισθησιασμού και κομψότητας. Το ολόσωμο μαγιό είναι η τάση της κάθε σεζόν που μπορεί να φορεθεί επίσης και σαν κορμάκι. Δύο σε ένα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη elsa (@hoskelsa)

Έχετε μεγάλο στήθος; Αυτά είναι τα μαγιό που συστήνουμε να αναζητήσετε για φέτος το καλοκαίριΤο Πολυτελές Καφτάνι

Το καφτάνι είναι ένα από τα πιο ευέλικτα κομμάτια που μπορείτε να πάρετε μαζί σας στις διακοπές. Με εντυπωσιακό σχέδιο ή χρώμα που θα αναδείξει την προσωπικότητά σας, θα φορεθεί πάνω από το μαγιό ή σαν φόρεμα και θα κλέψει τις εντυπώσεις.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Blair Eadie / Atlantic-Pacific (@blaireadiebee)

Τα Flat Μίνιμαλ Σανδάλια

Η άνεση είναι το κλειδί για τις διακοπές και τα flat μίνιμαλ σανδάλια προσφέρουν ακριβώς αυτό. Ποντάρετε σε ένα ζευγάρι με απλό και κομψό σχέδιο που να μπορείτε να το συνδυάσετε εύκολα και με τα πάντα και απολαύστε τις βόλτες σας χωρίς να σκέφτεστε τον πόνο και τις φουσκάλες που θα σας δημιουργήσουν τα ψηλοτάκουνα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Julie Sergent Ferreri (@juliesfi)

Το Παρεό (με τις πολλές χρήσεις)

Ένα πολυλειτουργικό κομμάτι που πρέπει απαραιτήτως να έχετε μαζί σας. Το πολύπλευρο αξεσουάρ μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως τοπ, φουλάρι, φόρεμα ή ακόμα και ως πετσέτα παραλίας. Το ιδανικό για εμάς, έχει ζωηρά χρώματα και μοτίβα που θα προσθέσουν ένα ανεπαίσθητο εξωτικό στοιχείο στην εμφάνισή και ποιοτική υφή για έξτρα αέρα πολυτέλειας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MELISSA A. R (@mimiarr)

Παρεό: Ένα κομμάτι, αμέτρητες εμφανίσεις – Δείτε πώς θα φορέσουμε το καλοκαιρινό must-haveOversized Ψάθινη Τσάντα

Μην ξεχάσετε να προσθέσετε μια oversized ψάθινη τσάντα στην capsule γκαρνταρόμπα σας. Πού αλλού άλλωστε θα βάλετε τα άπειρα πράγματά σας για την παραλία; Η ψάθινη τσάντα δεν αποτελεί μόνο μια πρακτική λύση αλλά και ένα fashion statement κομμάτι που θα δώσει αυτό το πολυπόθητο «κάτι» στην εμφάνισή σας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emili Sindlev (@emilisindlev)

Το Αέρινο Φόρεμα

Τίποτα δεν είναι πιο ανάλαφρο και ευχάριστο από ένα αέρινο φόρεμα για τις ζεστές καλοκαιρινές μέρες. Ιδανικά θα το θέλαμε σε έντονο χρώμα, όπως πορτοκαλί, φούξια, ή ακόμα και λευκό για να αναδείξει το μαύρισμά μας και για να δημιουργήσει μια ανεπιτήδευτα chic εμφάνιση. Must-have!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη elsa (@hoskelsa)

10 καλοκαιρινά φορέματα που θα κατακλύσουν το Instagram τη φετινή σεζόνΚάτι Μαύρο (ναι, κι ας είναι καλοκαίρι!)

Όπως λένε, το μαύρο είναι πάντα στη μόδα. Ακόμα και το καλοκαίρι, μην το αποκλείσετε από την γκαρνταρόμπα σας. Ένα μαύρο φόρεμα σε χυτή γραμμή ή ένα μαύρο καυτό σορτς μπορεί να αποτελέσει το κομμάτι-κλειδί που θα σας «σώσει». Επίσης, μη ξεχνάτε πως το μαύρο ρούχο μπορεί να συνδυαστεί εύκολα με χρυσά αξεσουάρ και να δώσει έναν αέρα επιβλητικότητας στο look.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MELISSA A. R (@mimiarr)

To Λευκό Σετ

Το λευκό σετ είναι ένα πραγματικό must-have για τις καλοκαιρινές διακοπές. Ένα λευκό τοπ με ασορτί σορτς ή υπέροχη μάξι φούστα δημιουργεί μια απόλυτα κομψή εμφάνιση κατευθείαν για τα ελληνικά νησιά. Άλλωστε το λευκό είναι το χρώμα του καλοκαιριού, όπως και να το κάνουμε!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MELISSA A. R (@mimiarr)

Resort Styling: Χτίστε τα πιο δροσερά outfits των διακοπών με 7 μόνο κομμάτια

Keywords
Τυχαία Θέματα