Bruce Willis: Θα επιστρέψει στις ταινίες μετά τη διάγνωσή του με αφασία;

09:14 28/9/2022 - Πηγή: InStyle

Ο Bruce Willis μπορεί ακόμη να εμφανίζεται σε ταινίες αφού πούλησε τα δικαιώματα της εικόνας του στη ρωσική εταιρεία Deepcake πέρυσι πριν από τη διάγνωση αφασίας.

Μηχανικοί στην πλατφόρμα web βελτιστοποίησης περιεχομένου με τεχνητή νοημοσύνη δημιούργησαν ένα 4K εξαιρετικά ρεαλιστικό “ψηφιακό δίδυμο” του 67χρονου σταρ,

εισάγοντας 34.000 εικόνες του προσώπου του στο τεχνητό νευρωνικό δίκτυό τους.

Τον Αύγουστο του 2021, ο δίδυμος του Bruce έκανε το ντεμπούτο του με το πρόσωπό του “μεταμοσχευμένο” για να αντικαταστήσει τον Konstantin Solovyov για ένα διαφημιστικό για τον ρωσικό γίγαντα τηλεπικοινωνιών MegaFon.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Замена лица и голоса (@deepcake.io)

Τώρα οι μηχανικοί χρειάζονται μόνο “τρεις έως πέντε ημέρες” για να αναδημιουργήσουν τον Willis σε έργα, αλλά ο διαχειριστής του έχει την τελική υπογραφή για το τι έχει δημιουργηθεί. “Μου άρεσε η ακρίβεια με την οποία εμφανίστηκε ο χαρακτήρας μου. Είναι μια μίνι ταινία στο συνηθισμένο μου είδος κωμωδία δράσης. Για μένα, είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να γυρίσω τον χρόνο πίσω. Με την έλευση της σύγχρονης τεχνολογίας, ακόμη και όταν ήμουν σε άλλη ήπειρο, μπόρεσα να επικοινωνήσω, να εργαστώ και να συμμετάσχω στα γυρίσματα. Είναι μια πολύ νέα και ενδιαφέρουσα εμπειρία, και ευχαριστώ όλη την ομάδα μας“, ανέφερε ο σταρ σε δήλωση στην ιστοσελίδα τους.

Bruce Willis: Ο εμβληματικός του ρόλος στο “Πολύ σκληρός για να πεθάνει” αποτελεί έμπνευση για τις κόρες του Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Замена лица и голоса (@deepcake.io)

Οι παραγωγοί του Star Wars χρησιμοποιούν τεχνολογία deepfake για όλα τα μέλη του καστ και διασημότητες όπως ο Arnold Schwarzenegger, ο Jim Carrey και η Michelle Pfeiffer φέρεται να έχουν ψηφιακό αντίγραφο.

Keywords
Τυχαία Θέματα