H 19χρονη Ουκρανή κέρδισε με τη γλυκιά παρουσία και την ιστορία της την κριτική επιτροπή

08:29 28/9/2022 - Πηγή: InStyle

Η 19χρονη Γέβα με καταγωγή από την Ουκρανία μοιράστηκε στο GNTM της Τρίτης τη δική της εμπειρία με τον πόλεμο που ξέσπασε στην πατρίδα της, καθώς όπως παραδέχτηκε ήταν στην χώρα της, όταν ξεκίνησε. 

Είπε η διαγωνιζόμενη στην κριτική επιτροπή:

“Στην Ελλάδα ζω μόνο 1,5 χρόνο. Αυτά που γίνονται στην Ουκρανία, τα έζησα κι εγώ. Είχα πάει να δω την οικογένειά μου κι ήρθε ο πόλεμος. Δυστυχώς έχω κάτσει και κάτω στο υπόγειο. Ξεκίνησε από την πρώτη ημέρα στις 24 Φεβρουαρίου στην πόλη μου στο Χάρκοβο. Μια ημέρα, που ήμουν

στην Ουκρανία, κάτι με ξύπνησε στις 5 το πρωί και βλέπω μηνύματα από τη φίλη μου και μου είπε ότι δεν θα πάμε για καφέ γιατί ξεκίνησε πόλεμος. Δεν μπορούσα να το πιστέψω αλλά μετά άκουγα βόμβες που έπεφταν”.

Και συνέχισε: “Ο μπαμπάς μου είχε ξυπνήσει κι ο αδερφός μου είχε πάρει τη γιαγιά μου να φύγουν από την πόλη… Δεν ξέρεις ποιο είναι το χειρότερο, αυτοί που μένουν ή αυτοί που πάνε. Πήρα τη μάνα μου εδώ για να τα αποφύγω όλα αυτά“.

Για την ιστορία, η κριτική επιτροπή ενθουσιάστηκε με την εμφάνισή της, της έδωσε τέσσερα “ναι” και την πέρασε στο ID Catwalk. Μάλιστα την παρομοίασε με τη γνωστή ηθοποιό Μπριζίτ Μπαρντό.

Πηγή: enikos/lifestyle

Keywords
Τυχαία Θέματα