Brooklyn Beckham: Ο λόγος που δέχθηκε έντονη αρνητική κριτική

14:54 9/11/2021 - Πηγή: InStyle

Ο Brooklyn Beckham είναι νέος, πετυχημένος και άκρως προνομιούχος. Έχοντας ως γονείς του το iconic ζευγάρι των 90s, David και Victoria Beckham, η ζωή του αναμφίβολα κυλάει πιο ομαλά – συγκριτικά με άλλους ανθρώπους. Η καριέρα του προχωράει δυναμικά και μάλιστα έχει κάνει αρκετές σημαντικές συνεργασίες μέχρι σήμερα. Ωστόσο, το πιο πρόσφατο επαγγελματικό project

του προκάλεσε έντονο αρνητικό σχολιασμό.

Brigitte Bardot: Καταδικάζεται για ρατσιστικά σχόλια

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @brooklynbeckham

Πρόκειται για το συμβόλαιο αξίας 1 εκατομμυρίου που υπέγραψε με το brand Superdry. Το 22χρονο μοντέλο και φωτογράφος θα αποτελεί το νέο πρόσωπο της εταιρείας και θα λανσάρει τη νέα συλλογή της. Αυτό το γεγονός όμως προκάλεσε σάλο στα social media και πολλοί χρήστες του διαδικτύου δεν άργησαν να εκφράσουν την άποψή τους. “Είχε την ευκαιρία εξαιτίας της φήμης των γονιών του και όχι επειδή το άξιζε” δήλωσε κάποιος χαρακτηριστικά.

Η Sarah Jessica Parker μίλησε για τον μισογυνισμό που δέχεται λόγω ηλικίας

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @brooklynbeckham

Άλλοι users αναφέρθηκαν στο γεγονός ότι στο παρελθόν είχε συνεργαστεί με τον οίκο Burberry. Πιο συγκεκριμένα, συμμετείχε σε μία φωτογράφιση με επαγγελματίες φωτογράφους και οι σχολιαστές κατέκριναν αυτή την επιλογή. Τη θεώρησαν άδικη και ισχυρίστηκαν ότι συνέβη μόνο και μόνο επειδή ήταν γιος του διάσημου ποδοσφαιριστή και της πασίγνωστης τραγουδίστριας και σχεδιάστριας μόδας. Επιπρόσθετα, δεν ήταν λίγοι όσοι έγραψαν ότι δεν θα δείξουν την υποστήριξή τους στο εν λόγω brand, και δεν θα αγοράσουν τα προϊόντα που προωθεί ο Brooklyn Beckham.

Jamie Dornan: Η καινούρια ταινία του είναι φόρος τιμής στον πατέρα του

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @brooklynbeckham

Keywords
Τυχαία Θέματα