Coachella festival: 8 trends που θα επικρατήσουν στο φετινό φεστιβάλ

10:32 10/4/2022 - Πηγή: InStyle

Μετά από δύο χρόνια απουσίας, το μεγαλύτερο φεστιβάλ μουσικής της Αμερικής, επιστρέφει ξανά 15 με 24 Απριλίου και θα είναι πιο φαντασμαγορικό από ποτέ. Στην κοιλάδα της Καλιφόρνιας, τα πιο fashion κορίτσια θα συναντηθούν και πάλι, και υπό την μουσική υπόκρουση των πιο διάσημων τραγουδιστών, θα μοιράσουν έμπνευση και στιλ. Παρότι μουσικό, το Coachella festival, είναι στην ουσία μια γιορτή μόδας με συγκεκριμένο

dress code, πιο απελευθερωμένο που συνδυάζει άγρια δύση, 70s παιδιά των λουλουδιών και bohemian vibes. Όλα αυτά, σε ένα party που θυμίζει πασαρέλα και με εμφανίσεις που δεν χορταίνουμε να βλέπουμε. Εκεί, όπου όλα τα ελεύθερα και stylish πνεύματα συναντιούνται.

Αλλά για να δούμε, ποιες τάσεις παραμένουν στάνταρ σε μια εμφάνιση σε ρυθμούς Coachella…

@sarasampaio

Τα λουλούδια: φυσικά, αφού μιλάμε για καταστάσεις ‘70s και “Piece&Love”. Κι αν καταλάβατε floral print, κάνετε λάθος. Το Coachella festival look θέλει λουλούδια πραγματικά, κι όσο πιο ζωντανά, τόσο το καλύτερο.

@camillacoelho

Τα κρόσια: άπειρα κρόσια για την ακρίβεια. Αν δείτε τα looks του φεστιβάλ, θα παρατηρήσετε ότι όλες οι εμφανίσεις έχουν ένα κοινό σημείο, τα κρόσια. Σε οποιαδήποτε μορφή τους, σε παντελόνια, jackets και φορέματα, το fringe trend φοριέται με τρέλα και είναι το νούμερο ένα hit που φωνάζει Coachella. Επιπλέον, είναι τέλεια για μια φωτογραφία με κίνηση μπροστά από την τεράστια ρόδα!

@carodaur

Τα μάξι: σε bohemian διαθέσεις. Η πιο classy πρόταση που θα δείτε στο φεστιβάλ και η πιο αγαπημένη μας, που κάνει όποια τη φορέσει να ξεχωρίσει από το πλήθος. Και μιλάμε για πολύ πλήθος… Flat παπούτσια φυσικά, ή υπέροχες cowboy boots για να μην σας ποδοπατήσουν.

Romantic bohemian: 5 βασικά items, τα οποία χρειάζεστε για να υιοθετήσετε την απόλυτη τάση της άνοιξης@jamescharles

Τα cowboy pants: σίγουρα θα έχετε δει τα χαρακτηριστικά παντελόνια της άγριας δύσης, με τις άγριες διαθέσεις. Αποτελούνται από δύο συνήθως, κομμάτια που είναι αποσπώμενα και κουμπώνουν στο καυτό σορτς, δίνοντας crazy αέρα στο τελικό outfit. Σε σουέντ, με κρόσια και cowboy boots, αποτελούν την πιο hot τάση του Coachella festival.

@shaymitchell

Τα crochet: ή διχτυωτά, αλλά πάντα σε πλεκτή ύφανση. Ένα ακόμα κλασικό χαρακτηριστικό των εμφανίσεων που προτιμάται από τους παρευρισκόμενους του φεστιβάλ. Συνδυάζονται με μεταλλικά αξεσουάρ, μποτάκια και wild mood.

@camillacoelho

Τα κεντήματα: και γενικά, οτιδήποτε φωνάζει χειροποίητο. Στο Coachella festival, τα looks πρέπει να συνδέονται με την φύση, γι’ αυτό και συχνά η χρωματική παλέτα που επιλέγεται είναι γήινη, ενώ αποφεύγονται τα έντονα χρώματα.

@carodaur

Τα λαχούρια: καθώς, είναι το αγαπημένο print των παιδιών των λουλουδιών και της δεκαετίας του ’70. Επίσης, όσα περισσότερα μεταλλικά αξεσουάρ στολίζουν το outfit, τόσο μεγαλύτερη εντύπωση θα κάνει το look. Στο Coachella festival, το “less is more” δεν μετράει!

@camillacoelho

Τα καυτά μίνι: και δεν χρειάζεται να εξηγήσουμε το γιατί. Εσείς τι θα φορούσατε στην απόλυτη συναυλία που συγκεντρώνει άπειρο πλήθος, και στην οποία θα θέλατε να περάσετε καλά και να τα δώσετε όλα; Ότι πιο cool και σέξι, σίγουρα.

Κι ένα extra trend: οι πλεξούδες στα μαλλιά!

Keywords
Τυχαία Θέματα