Black Friday: Σε ποιο κομμάτι θα πρέπει να επενδύσετε ανάλογα με το ζώδιο σας

Η πιο αγαπημένη μέρα των απανταχού shopping lovers σιγά-σιγά καταφθάνει κι εμείς φοράμε αθλητικά και sneakers προκειμένου να τρέξουμε στο μαραθώνιο των ατελείωτων αγορών. Τα πράγματα που θέλουμε να πάρουμε πολλά! Αλλά, μήπως να πάμε λίγο πιο στοχευμένα; Μήπως να επιλέξουμε κάτι μοναδικό που αντιπροσωπεύει το στιλ μας και αναδεικνύει το… άστρο μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο; Γιατί, όπως και να το κάνουμε κάθε ζώδιο έχει τα δικά του φετίχ, τα οποία μπορεί να αποκτήσει στην καλύτερη τιμή αυτή την Black

Friday!

Κριός- Το Cool Bomber

Ένα τέτοιο κομμάτι θα της έφτιαχνε το κέφι. Γιατί, οι δραστήριες γυναίκες Κριοί λατρεύουν τις σύγχρονες τάσεις και την άνεση στα καθημερινά τους σύνολα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Grece Ghanem (@greceghanem)

Ταύρος- Το Πόλο Ριμπ Φόρεμα

Συνδυάζει ευκολία και κομψότητα που σημαίνει ότι είναι τέλειο για την πολυάσχολη Ταυρίνα. Πιθανότατα στην αγορά να βρείτε πολλά, αλλά επιλέξτε μόνο το ριμπ με την τέλεια εφαρμογή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zina Charkoplia (@zinafashionvibe)

Δίδυμος- Το Graphic Παντελόνι

Μία εκκεντρική και έντονη Δίδυμος δεν θα μπορούσε παρά να ξεχωρίζει. Ένα graphic παντελόνι γεμάτο χρώματα και ζωή αντιπροσωπεύει στο έπακρο τη ψυχοσύνθεση της και οφείλει να πρωταγωνιστεί στην γκαρνταρόμπα της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη

Keywords
Τυχαία Θέματα