Billy Crystal: Αναπαριστά εμβληματική στιγμή από την ταινία “Όταν ο Χάρι γνώρισε τη Σάλι” για τα 75α γενέθλιά του

13:50 15/3/2023 - Πηγή: InStyle

Ο Billy Crystal έκανε αναπαράσταση μίας εμβληματικής στιγμής από τη ρομαντική κωμωδία “Όταν ο Χάρι γνώρισε τη Σάλι” του 1989 για να γιορτάσει τα 75α γενέθλιά του.

Ο σταρ ανέβασε στον λογαριασμό του στο Twitter δύο φωτογραφίες, μία πρόσφατη όπου φορά ένα λευκό πλεκτό πουλόβερ, μπλε τζιν

και λευκά αθλητικά, και άλλη μία η οποία ενέπνευσε την τωρινή, από την αγαπημένη ταινία στην οποία συμπρωταγωνιστούσε με τη Meg Ryan.

Thank you all.. pic.twitter.com/EySEYTBJMc

Billy Crystal (@BillyCrystal) March 14, 2023

“Σας ευχαριστώ όλους” έγραψε ο Billy Crystal στη λεζάντα της ανάρτησης, που έγινε 9.000 φορές αναδημοσίευση και έλαβε περισσότερα από 100.000 likes.

Credit: iImbd.com/© Metro-Goldwyn-Mayer Studios Inc

Ο Crystal συμμετείχε σ’ ένα χιουμοριστικό σκετς για τα Όσκαρ μαζί με τον παρουσιαστή Jimmy Kimmel. Έχε παρουσιάσει την τελετή εννέα φορές κι έρχεται δεύτερος μετά το ρεκόρ του Bob Hope που ήταν 19 φορές παρουσιαστής των Όσκαρ μεταξύ 1940 και 1978.

Ο θρύλος της κωμωδίας εμφανίστηκε για τελευταία φορά στη μεγάλη οθόνη στο “Here Today” του 2021, ενώ εμφανίστηκε επίσης σε ένα επεισόδιο του “Never Have I Ever”.

Επέστρεψε στο Μπρόντγουεϊ το 2022 με το Mister Saturday Night, μια θεατρική διασκευή της ομώνυμης ταινίας του 1992.

Ο αγαπημένος κωμικός ηθοποιός θα επιστρέψει, επίσης, για να δώσει τη φωνή του Mike Wasowski στη δεύτερη σεζόν της σειράς κινουμένων σχεδίων Monsters at Work, που θα κυκλοφορήσει αργότερα φέτος.

Keywords
Τυχαία Θέματα