Survivor All Star – Spoiler: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί

Το «Survivor All Star» επιστρέφει σήμερα με ένα επεισόδιο αποχώρησης. Η εβδομάδα αποδείχθηκε σκληρή για την ομάδα των Μαχητών, αφού κλήθηκαν να ψηφίσουν και στα τρία συμβούλια του νησιού συμπαίκτες τους προς αποχώρηση.

Στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού, λοιπόν, τέθηκαν ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο Κωνσταντίνος Βασάλος, η Τζο Μαριδάκη, ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης και η Μελίνα Μεταξά. Για έναν από τους Μαχητές το ταξίδι στον Άγιο Δομίνικο θα ολοκληρωθεί απόψε.

Να σημειωθεί πως στο χθεσινό επεισόδιο ο Κωνσταντίνος Βασάλος ανέφερε πως έχει κάποια παράπονα από τους συμπαίκτες του σχετικά

με την υποψηφιότητά του, ωστόσο αρνήθηκε να αποκαλύψει τις σκέψεις του. Ειδικότερα, ο ίδιος είπε:

«Καλώς και ήρθε η υποψηφιότητα αυτή τη δεδομένη στιγμή. Ίσως με αφυπνίσει, όχι ότι κοιμόμουν… Είχαν έναν τραυματισμό, δεν με βοήθησε τόσο πολύ το πόδι μου. Αποδέχομαι την υποψηφιότητά μου από τα τέσσερα άτομα που με ψήφισαν, όλα καλά. Δεν κρατάω κακία σε κανέναν.

Έχω κάποια παράπονα από κάποιους ανθρώπους αλλά δεν είναι τώρα η ώρα να τα πούμε. Έχουμε έρθει να αγωνιστούμε, να κερδίσουμε και να μην βγάλουμε κανέναν υποψήφιο. Εγώ είμαι ο ίδιος, δεν άλλαξα στάση προς κανέναν που με ψήφισε, κάποια παραπονάκια και προχωράμε».

Ποιος αποχωρεί απόψε 15/3

Σύμφωνα με τα spoilers που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ο παίκτης που θα δει την πόρτα της εξόδου από το «Survivor All Star» είναι η Τζο Μαριδάκη. Η ίδια μπορεί να βρίσκεται λίγες ημέρες στο παιχνίδι, όμως οι τηλεθεατές έκριναν ότι δεν έχει θέση πια στη μπλε ομάδα.

Διαβάστε ακόμα:

 Τέμπη: Συγκλονίζει 29χρονη επιβάτιδα του μοιραίου τρένου -«Έφτυνα αίμα, δεν ήξερα πόσο σοβαρά είμαι»

 Μίμης Παπαϊωάννου: Πέθανε ο θρυλικός ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ

 Ελεονώρα Μελέτη: «Το ότι είμαστε στο πόστο μας, δεν σημαίνει ότι δεν στηρίζουμε το λόγο της απεργίας»

Keywords
Τυχαία Θέματα