Barbie World: Βρήκαμε τα κατάλληλα looks για να δείτε την εμβληματική ταινία στους κινηματογράφους

13:17 24/7/2023 - Πηγή: InStyle

Ο 8χρονος εαυτός μας ουρλιάζει από ενθουσιασμό!

Η αλήθεια είναι πως όσο κι αν δεν θέλουμε να το παραδεχτούμε, έχουμε πραγματικά ξετρελαθεί με όλη αυτή τη ροζ φιλοσοφία που κρύβεται πίσω από αυτά τα λαμπερά και φανταχτερά σύνολα που εισβάλλουν στην αρχική μας σελίδα στο Instagram.

Το babriecore trend είναι πολύ περισσότερο από μια απλή τάση – αποτελεί μια αναμνηστική γέφυρα που μας μεταφέρει στα αγαπημένα μας παιδικά χρόνια. Και καθώς η πολυαγαπημένη Barbie

παίζεται στις αίθουσες των σινεμά, τρέχουμε να τη δούμε ντυμένες πάντα, με τον πιο κατάλληλο τρόπο. Επιλέγουμε ροζ, αλλά η παγίδα εδώ είναι να μην μοιάζουμε με τον 8χρονο εαυτό μας…

Barbiecore Office: Ντυθείτε στο γραφείο με looks εμπνευσμένα από την εμβληματική κούκλα BarbieTotal set σε vichy καρό

Ένα έτοιμο σετ στις αποχρώσεις του ροζ αρκεί για να εντυπωσιάσετε με την εμφάνισή σας όλους όσους θα καθίσουν να παρακολουθήσουν την ταινία μαζί σας. Και πόσο μάλλον, αν το σετ αυτό αποτελείται από καυτό σορτς και ασορτί cropped τοπάκι στο πιο cute print της σεζόν. Το vichy καρό είναι το μοτίβο της χρονιάς και πιθανότατα θα το έχετε διαπιστώσει ήδη!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katya Dzmitryienka (@katja_dz)

Φούξια παντελόνα με.. του-του τοπ

Την του-του τάση τη συναντάμε συνήθως στις φούστες, ωστόσο αυτή τη φορά εντοπίσαμε το πιο χαριτωμένο τοπ με έξτρα στρώσεις από τούλι που θα πήγαινε τέλεια με μία χυτή, ψηλόμεση παντελόνα στις αποχρώσεις του ροζ. Ένα πιο κομψό σύνολο, το οποίο διατηρεί όλο αυτό το γλυκό συναίσθημα που αποπνέει η Barbie.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marijn Post (@ramijntje)

Κλος μίνι φόρεμα και φιόγκο στα μαλλιά

Η συγκεκριμένη σιλουέτα παίζει πολύ, όχι μόνο στους δρόμους αλλά… και στην ταινία Barbie. Λογικό, αφού μιλάμε για μία χαρακτηριστική γραμμή που έχει συνοδεύσει την αγαπημένη μας κούκλα για πολλά πολλά χρόνια. Εμείς ωστόσο, θα προτείναμε να συνοδεύσετε το κλος μίνι φόρεμα με λευκά sneakers και φιόγκο στα μαλλιά!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mia Jokic (@miajokic)

Τζιν σορτς και πουκάμισο ποπλίνα

Συνηθισμένο αλλά πετυχημένο! Το look αυτό συνδυάζει λίγη από την ανεμελιά του καλοκαιριού, λίγο από το ροζ της Barbie και λίγο από το casual στιλ που μας συνοδεύει σε κάθε μας επίσκεψη στον κινηματογράφο. Επομένως, είναι τέλειο!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beatriz Santtus (@beatrizsanttus)

Barbie με βραδινές διαθέσεις

Αν ωστόσο, σκοπεύετε να συνδυάσετε την ταινία με βραδινή έξοδο, τότε ένα μίνι λαμπερό φόρεμα στην παλέτα του ροζ είναι ότι πρέπει για την περίσταση. Και τι θα λέγατε για λίγες πεταλούδες που έρχονται από τα 00s, φέρνοντας μαζί τους λίγο από το glam εκείνης της εποχής;

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη

Keywords
Τυχαία Θέματα