Ant Anstead: Γιορτάζει επέτειο δύο χρόνων σχέσης με τη Renée Zellweger και λιώνει από έρωτα

13:25 24/4/2023 - Πηγή: InStyle

Δύο χρόνια σχέσης συμπληρώνουν ο Ant Anstead και η Renée Zellweger και ο σταρ του Celebrity IOU: Joyride δεν μπορεί να κρύψει τον έρωτά του για τη Χολιγουντιανή σταρ.

Ο Ant Anstead γιόρτασε την επέτειο με μια ξεχωριστή ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram, ανεβάζοντας ένα βίντεο όπου περπατά στην εξοχή κρατώντας το χέρι της Renée Zellweger και εκφράζοντας τον έρωτά του: “Δύο χρόνια μαγείας.” Σ’ άλλα πλάνα βλέπουμε το ευτυχισμένο και ερωτευμένο ζευγάρι να ανταλλάσσει ένα τρυφερό φιλί. Οι ακόλουθοί τους έστειλαν τις πιο θερμές ευχές τους στους δύο ερωτευμένους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ant anstead (@ant_anstead)

Η Zellweger συνάντησε για πρώτη φορά τον Anstead το 2021 κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων ενός επεισοδίου της σειράς του Discovery+, η οποία βοηθά διασημότητες να δώσουν ανακαινισμένα αυτοκίνητα σε άξιους ανθρώπους στη ζωή τους.

Στο επεισόδιο της Zellweger, ο Anstead και η συμπρωταγωνίστριά του Cristy Lee βοήθησαν την ηθοποιό να χαρίσει στα δίδυμα αδέλφια και νοσηλευτές, Jerome και Jerald, καινούργια αυτοκίνητα. Το δίδυμο φρόντιζε τη φίλη και πρώην δημοσιογράφο της Zellweger, Nanci Ryder, αφού διαγνώστηκε με ALS το 2014 ενώ πέθανε το 2020.

Σε μια μεταγενέστερη συνέντευξη στο PEOPLE, ο Anstead δήλωσε ότι ήταν “πραγματικά ευγνώμων” που η σειρά τους έφερε κοντά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ant anstead (@ant_anstead)

“Είμαι πραγματικά ευγνώμων στην εκπομπή επειδή αυτά τα εκπληκτικά πράγματα συμβαίνουν στον κόσμο σου και μερικές φορές όταν τα πράγματα συγκρούονται, συγκρούονται στις πιο σκοτεινές στιγμές, όταν δεν το περιμένεις“, είχε πει. “Και αυτό συνέβη σε αυτή την περίπτωση.”

Λίγες ημέρες αφότου οριστικοποιήθηκε το διαζύγιο του Anstead από την πρώην σύζυγό του Christina Hall, το PEOPLE επιβεβαίωσε ότι αυτός και η Zellweger έβγαιναν ραντεβού.

Keywords
Τυχαία Θέματα