Amy Winehouse: Ο πρώην σύζυγός της τιμά τα 40ά γενέθλιά της – “Θα τα έκανα όλα διαφορετικά”

17:04 14/9/2023 - Πηγή: InStyle

Ο πρώην σύζυγος της Amy Winehouse δήλωσε ότι θα έκανε “σχεδόν τα πάντα διαφορετικά” στη σχέση τους, τιμώντας τα 40ά γενέθλια της τραγουδίστριας.

Ο Blake Fielder-Civil, ο οποίος ήταν παντρεμένος με την Amy από το 2007 έως το 2009, έχει παραδεχτεί ότι τη μύησε στην ηρωίνη και από πολλούς θαυμαστές της θεωρείται εν μέρει υπεύθυνος για τον θάνατό της από δηλητηρίαση από αλκοόλ σε ηλικία μόλις 27 ετών.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Blake Fielder Civil (@blakefieldercivil)

Ο 41χρονος ήταν η έμπνευση για τη σπαρακτική επιτυχία της Back to Black και μπήκε στη φυλακή για οκτώ μήνες το 2008, αφού παραδέχτηκε την πρόκληση σωματικών βλαβών και τη διαστρέβλωση της δικαιοσύνης.

Ο Blake, ο οποίος δίνει σπάνια συνεντεύξεις, ρωτήθηκε από τους παρουσιαστές του Good Morning Britain Susanna Reid και Ben Shephard τι θα έκανε διαφορετικά. Απάντησε: “Σχεδόν τα πάντα.”

Και συνέχισε: “Είναι λυπηρό, αλλά ήθελα να πω χρόνια πολλά στην Amy. Είναι καταστροφικό που δεν είναι εδώ. Τη σκέφτομαι όλη την ώρα, τη σκέφτηκα σήμερα το πρωί όταν της είπα τα χρόνια πολλά, ήταν η καλύτερή μου φίλη.

Αν δεν υπήρχαν ορισμένοι παράγοντες, νομίζω ότι θα μπορούσε να είχε διαφορετική έκβαση. Όλα συνέβησαν πολύ γρήγορα για την Amy. Ήμασταν νέοι.”

Οι θαυμαστές της Amy κατηγορούσαν εδώ και καιρό τον Blake για τον εθισμό της στα ναρκωτικά και το αλκοόλ. Αλλά σήμερα επέμεινε ότι και κάποιοι από τους στενούς της φίλους και την οικογένειά της είχαν επίσης ερωτήσεις να απαντήσουν.

Είπε: “Αυτός είναι ένας από τους λόγους που ήθελα να μιλήσω σήμερα. Πράγματι [με κατηγορούν] και αυτό είναι εντάξει. Δεν μπορώ να αλλάξω το τι αισθάνονται οι άλλοι άνθρωποι γι’ αυτό, αλλά για μένα προσωπικά, έπρεπε να σταματήσω να κουβαλάω αυτό το βάρος. Το κουβαλούσα για περισσότερα από 10 χρόνια.

Remembering Amy today on what would’ve been her 40th birthday.

Keywords
Τυχαία Θέματα