All stars: Casual εμφανίσεις με το παπούτσι που δεν έφυγε ποτέ από τη μόδα

10:25 2/2/2022 - Πηγή: InStyle

Το πιο cool παπούτσι ακούει στο όνομα All stars και είναι το διαχρονικό κομμάτι που μας συντρόφευε από την παιδική μας ηλικία. Δεν βγήκε ποτέ εκτός μόδας. Αυτή είναι άλλωστε και η ομορφιά των all time classic κομματιών. Τα πάνινα ή σταράκια ή όπως αλλιώς έχουμε μάθει να τα αποκαλούμε εξακολουθούν να είναι τα πιο στιλάτα παπούτσια που φοράμε μέχρι και σήμερα. Και θα τα έχουμε για πάντα, στην ντουλάπα

και στην καρδιά μας.

Instagram @sofiamcoelho

All stars + καμπαρντίνα: ένας εύκολος συνδυασμός, καθημερινός και άνετος. Προτιμήστε να τα συνδυάσετε με πιο χυτά ρούχα και αποφύγετε τα στενά που θα δείχνουν εφηβικά.

Instagram @clairerose

All stars + πουλόβερ: ένας υπέροχος ανοιξιάτικος συνδυασμός είναι να φορέσετε τα αγαπημένα σας σταράκια simple, με λευκό πουλόβερ και παστέλ, είτε ανοιχτόχρωμο cigarette pants.

Instagram @juliesfi

All stars + κοστούμι: ο συνδυασμός λειτουργεί το ίδιο καλά τόσο με το κλασικό κοστούμι, όσο και με ένα πιο εναλλακτικό, με σορτς ή φούστα. Σημασία έχει ότι τα all stars παπούτσια μας διατηρούν πάντα τον cool και chic χαρακτήρα που χρειαζόμαστε.  

Instagram @hoskelsa

All stars + statement σακάκι: τον τελευταίο καιρό τα sneakers και συγκεκριμένα τα λευκά φαίνεται να έχουν αντικαταστήσει τα κλασικά all stars. Λοιπόν, ήρθε ο καιρός να τα επαναφέρουμε. Γιατί είναι πιο φινετσάτα από τα αθλητικά παπούτσια που κουραστήκαμε να βλέπουμε και πολύ περισσότερο στιλάτα.

Instagram @violeta_mangrinyan

All stars + βερμούδα: σαν cool kid χρησιμοποιώντας ωστόσο και κάποια πιο fashion αξεσουάρ, γιατί σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε ένα look παιδικό.

Reminder: θυμάστε που λέγαμε ότι τα all stars δείχνουν καλύτερα όταν φαίνονται να είναι φορεμένα και όχι του κουτιού; Λοιπόν, αυτό ισχύει. Αλλά είναι ένα πράγμα το φορεμένα κι άλλο το… λερωμένα!

Instagram @sofiamcoelho

All stars + knit: ακόμα κι αν θεωρούνται ανοιξιάτικα παπούτσια, τα all stars έχουν το τέλειο ταίρι και αυτό δεν είναι άλλο από τα πλεκτά. Το oversized statement πανωφόρι θα χαρίσει το κάτι παραπάνω στην εμφάνιση.

Instagram @emilisindlev

Allstars + χρώμα: πολύ χρώμα για την ακρίβεια. Είναι περιττό να πούμε ότι τα συγκεκριμένα παπούτσια ταιριάζουν κυριολεκτικά με τα πάντα. Τα έχουμε δει μέχρι και με νυφικά. Είναι ο καλύτερος σύμμαχος στις καθημερινές μας εμφανίσεις, γι’ αυτό φροντίστε να τα ξεθάψετε από τις ντουλάπες σας. ASAP!

Keywords
Τυχαία Θέματα