Ελένη Γερασιμίδου: «Δεν θα πήγαινα καλεσμένη στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε σήμερα (02/02) η Ελένη Γερασιμίδου στην πρωινή εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε -μεταξύ άλλων, για τον θάνατο του Πάνου Νάτση, για τον Γιώργο Καπουτζίδη και για την κόντρα που είχε η Ιωάννα Μαλέσκου με τον Τάσο Χαλκιά στον αέρα του «Love it».

Για τον Γιώργο Καπουτζίδη και τη συνεργασία που ναυάγησε, η ηθοποιός δήλωσε: «Η απάντηση που έδωσε ο Γιώργος Καπουτζίδης, για το τέλος της συνεργασίας μας, όχι δεν με κάλυψε. Με παίνεψε πολύ, είπε τα καλύτερα και τον ευχαριστώ πολύ.

Και εγώ πιστεύω ότι είναι πολύ άξιος και με πολύ μεγάλη χαρά είχα δεχθεί. Διάβασα το σενάριο, του απάντησα γραπτώς με mail. Εντάξει, να είναι καλά».

Για τον θάνατο του Πάνου Νάτση, είπε: «Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ για τον θάνατο του Πάνου Νάτση. Είχαμε συναντηθεί, είχαμε κάνει δυο πρόβες μαζί όταν ήταν να παίξω και γω στις Σέρρες. Δεν τον ξαναείδα αλλά πραγματικά λυπήθηκα πάρα πολύ. Σαν να ήταν παιδί μου».

Για το σκηνικό έντασης ανάμεσα στον Ιωάννα Μαλέσκου και τoν Τάσο Χαλκιά, σχολίασε: «Θεωρώ ότι πολλές εκπομπές δεν ξέρουν. Δεν έχω τίποτα με την κοπέλα, ούτε την ξέρω. Έναν συνάδελφο μου σπουδαίο, όπως είναι ο Τάσος Χαλκιάς, τον προσέβαλε. Γιατί τον προσέβαλε. Και ξαναλέω πως δεν την κρίνω, δεν έχω τίποτα μαζί της, κρίνω όμως την όλη ιστορία. Οι έξυπνοι άνθρωποι δεν προβάλλουν εξυπνάδα. Ή είσαι έξυπνος ή δεν είσαι. Εγώ δεν θα πήγαινα καλεσμένη σε αυτή την εκπομπή».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης: 

Τζώρτζια Κεφαλά: Θρήνος για τη τραγουδίστρια – Ήταν η νονά του 21χρονου που σκοτώθηκε στα Τζουμέρκα

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: «Υπήρχαν σχόλια που δεν είχαν πολύ μεγάλη βάση, με αδίκησαν»

Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Η απάντηση της 24χρονης Γεωργίας μετά τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων

Keywords
Τυχαία Θέματα