Alexandre Grimaldi: Ο εξώγαμος γιος του πρίγκιπα Αλβέρτου του Μονακό μιλά για το μέλλον του – “Δεν μπορώ να με φανταστώ σε μια πασαρέλα”

20:42 18/8/2023 - Πηγή: InStyle

Ο γιος του πρίγκιπα Αλβέρτου του Μονακό, Alexandre Grimaldi, μιλά για τη ζωή του με αφορμή τα επερχόμενα γενέθλιά του την επόμενη εβδομάδα.

Ο νεαρός μίλησε στο γαλλικό περιοδικό Point de Vue ενόψει των 20ών γενεθλίων του για την ήρεμη παιδική του ηλικία με τους περιποιητικούς, “καλοπροαίρετους” γονείς του, ενώ είπε πως θεωρεί τον εαυτό του “τυχερό.”

El hijo que el príncipe Alberto tuvo antes de casarse está a punto de cumplir los 20 años y se siente preparado

para aumentar su perfil públicohttps://t.co/hxdZ3yl51B

MSN Latino (@msnlatino) August 18, 2023

Ο γιος του 65χρονου πρίγκιπα Αλβέρτου, και της 51χρονης Nicole Coste περιγράφει τον εαυτό του ως έναν μέσο σπουδαστή επιχειρήσεων, ο οποίος τυχαίνει να είναι γιος του πρίγκιπα που βασιλεύει στο Μονακό. Αισθάνεται ότι φτάνει στην “ηλικία που κάνεις επιλογές. Αυτές μπορεί να είναι καλές ή κακές ανάλογα με το υπόβαθρο που έχεις και τους γύρω σου. Νομίζω ότι είμαι σίγουρα ένα λογικό άτομο.”

“Η δέσμευση που έχει προτεραιότητα στη ζωή μου σήμερα είναι η ολοκλήρωση των πανεπιστημιακών μου σπουδών“, πρόσθεσε.

Στην πίεση του δημοσιογράφου για το ποιος ακριβώς είναι ο ρόλος που ελπίζει να παίξει στο μέλλον του Μονακό, ο Alexandre δείχνει ότι είναι εύστροφος όπως ο πατέρας του: “Είμαι μόλις 20 ετών. Αφήστε με να πάρω το δίπλωμά μου και θα το συζητήσουμε” είπε γελώντας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexandre Grimaldi (@alexandregrimaldi_)

Ο Alexandre Grimaldi γεννήθηκε από τη σχέση του πρίγκιπα Αλβέρτου και της αεροσυνοδού Nicole από το Τόγκο. Μεγάλωσε μέσα στην ιδιωτικότητα και προστατευμένος από τη δημόσια θέα. Ο πατέρας του τον αναγνώρισε όταν ήταν βρέφος, τον Ιούλιο του 2005, ενώ ο πρίγκιπας Αλβέρτος συμμετείχε συνεχώς στη φροντίδα και την ανατροφή του γιου του.

Αν και συνταγματικά αποκλείεται από τη διαδοχή στον θρόνο του πριγκιπάτου των Μονεγάσκων, τόσο ο Alexandre όσο και η ετεροθαλής αδελφή του Jazmin Grace Grimaldi, 31 ετών, έχουν σχέσεις με μέλη της οικογένειας και ενθαρρύνονται να περνούν χρόνο στο Μονακό. Και οι δύο εμφανίζονται όλο και πιο συχνά σε δημόσιες εκδηλώσεις.

Σπουδάζοντας διοίκηση επιχειρήσεων σε αγγλικό πανεπιστήμιο, ο Alexandre λέει ότι εξακολουθεί να ζει στο σπίτι με τη μητέρα του και τα δύο μεγαλύτερα ετεροθαλή αδέλφια του από τον προηγούμενο γάμο της. “Είναι μια ευκαιρία όταν σπουδάζεις και δεν χρειάζεται να ανησυχείς για τίποτα”, είπε.

Le fils de Nicole Coste et du prince Albert II de Monaco, Alexandre Grimaldi, a donné une interview pour le magazine Point de Vue paru ce mercredi 16 août 2023. Le jeune homme se confie et se livre sans précédent sur les relations qu’il entretient … https://t.co/yg2WaPEfIy

— aufeminin (@aufeminin) August 16, 2023

Δεν έχει αποφασίσει ακόμη για το πού θα τον οδηγήσουν οι σπουδές του. Ο Alexandre άφησε να εννοηθεί ότι τελικά θα ασχοληθεί με φιλανθρωπικό έργο. “Η εκπαίδευσή μου με δίδαξε να αγαπώ τον πλησίον μου και να τον βοηθάω αν χρειαστεί” σημείωσε και πρόσθεσε: “Τα κλιματικά και περιβαλλοντικά ζητήματα με απασχολούν όπως όλους τους άλλους και κάθε νέο στον 21ο αιώνα. Πρέπει να διαφυλάξουμε τη φύση. Οι φίλοι των μεγαλύτερων αδελφών μου, που έχουν γονείς επιχειρηματίες, συνεργάζονται με τους πατέρες τους ή με την οικογένειά τους και είναι αρκετά χαρούμενοι γι’ αυτό. Επομένως, δεν έχω καμία ανησυχία γι’ αυτό.”

Η μόνη κατεύθυνση που δεν θα ακολουθήσει, ωστόσο, είναι το μόντελινγκ. Ο Alexandre έχει παρακολουθήσει εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού και παραδέχτηκε ότι υπήρξαν προτάσεις.

“Ως έφηβος, το σκέφτηκα. Η ιδέα να φωτογραφίζομαι με ωραία ρούχα και να δείχνω κομψός με διασκέδαζε. Αλλά ήρθε ο κορονοϊός και τελικά έχασα το ενδιαφέρον μου. Ήμουν επίσης ανήλικος. Ο πατέρας μου είναι πρίγκιπας και αρχηγός κράτους – προσωπικά δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να παρελαύνει σε μια πασαρέλα.”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexandre Grimaldi (@alexandregrimaldi_)

Έχοντας γιαγιά την Grace Kelly -η οποία ήταν μοντέλο εκτός από διάσημη Χολιγουντιανή ηθοποιός και έγινε πριγκίπισσα Grace με τον γάμο της με τον πρίγκιπα Ρενιέ- και ξαδέλφια που σήμερα εκπροσωπούν οίκους μόδας όπως η Chanel και ο Dior, σκέφτεται: “Από την άλλη πλευρά, αν μια διάσημη μάρκα μου ζητήσει να γίνω πρεσβευτής της και η εικόνα της μου ταιριάζει, γιατί όχι;”

Συμμετέχοντας στην ίδια συνέντευξη, η μητέρα του Alexandre παραδέχτηκε ότι ο γιος της είναι φωτογενής, αλλά θα μπορούσε να κάνει μερικές αλλαγές στο στιλ του. “Προσεύχομαι κάθε μέρα να κόψει τα κοτσιδάκια του. Αυτό το χτένισμα τον ευχαριστεί, αλλά θα προτιμούσα να βλέπω τα μαλλιά του φυσικά. Μου έχει υποσχεθεί ότι θα τα βγάλει σύντομα. Περιμένω” είπε γελώντας.

Keywords
Τυχαία Θέματα