Adam Levine: Η απάντησή του στις φήμες ότι απάτησε την Behati Prinsloo

09:52 21/9/2022 - Πηγή: InStyle

Στο στόχαστρο έχει βρεθεί τις τελευταίες ημέρες ο Adam Levine με τις φήμες να τον θέλουν να απάτησε τη σύζυγό του Behati Prinsloo.

Πρόσφατα τρία μοντέλα κατηγόρησαν τον frontman των Maroon 5 ότι τις φλέρταρε, με τη μία από αυτές να ισχυρίζεται ότι είχε σεξουαλική σχέση μαζί του. Η Sumner Stroh ήταν η πρώτη που βγήκε δημοσίως και είπε αποκλειστικά στο Page Six ότι η υποτιθέμενη σχέση της με τον Levine, που φέρεται να διήρκεσε έναν χρόνο, ξεκίνησε όταν αυτή αποφοίτησε από το κολέγιο, το 2021.

Μάλιστα, ανέβασε βίντεο στο TikTok όπου αποκάλυψε κάποια μηνύματα που

της είχε στείλει ο τραγουδιστής. Σ’ ένα από αυτά της έγραφε: “Είναι πραγματικά απίστευτο πόσο καυτή είσαι. Μου παίρνεις το μυαλό”.

@sumnerstroh

embarrassed I was involved w a man with this utter lack of remorse and respect. #greenscreen

original sound – Sumner Stroh Adam Levine-Behati Prinsloo: Περιμένουν το τρίτο παιδί τους

Ο Levine, που είναι παντρεμένος με την Prinsloo από το 2014, αναφέρθηκε στις κατηγορίες, αρνήθηκε τη σχέση, αλλά παραδέχθηκε ότι “ξεπέρασε τα όρια”. “Ήταν κακή κρίση να μιλήσω σε οποιονδήποτε εκτός από τη γυναίκα μου με διάθεση φλερτ” έγραψε μεταξύ άλλων ο καλλιτέχνης σε ανακοίνωσή του στο instagram. “Δεν είχα σχέση, αλλά ξεπέρασα τα όρια στη διάρκεια μίας άσχημης περιόδου στη ζωή μου” σημειώνει ακόμη ενώ υπόσχεται ότι δεν θα ξανακάνει το λάθος: “Το να είμαι τόσο αφελής και ανόητος να ρισκάρω το μοναδικό πράγμα που έχει αξία για εμένα είναι το μεγαλύτερο λάθος που θα μπορούσα να κάνω. Δεν θα το ξανακάνω”

Το ζευγάρι πριν από λίγες ημέρες ανακοίνωσε την τρίτη εγκυμοσύνη. Ήδη έχει δύο κόρες, τις Gio Grace, 4 ετών και Dusty Rose, 5 ετών.

Keywords
Τυχαία Θέματα