5 τρόποι για να φοράτε τη μακριά φούστα σε καθημερινή βάση

13:37 6/2/2024 - Πηγή: InStyle

Μπορεί τα μίνι να έχουν τον χαρακτήρα τους, αλλά οι μάξι φούστες έχουν έναν μοναδικό τρόπο να δημιουργούν επιβλητικά και στιλάτα looks. Ίσως φταίει το περισσότερο ύφασμα που τις καθιστά πιο εντυπωσιακές, ή ίσως είναι οι φρέσκιες επιλογές συνδυασμών που τις έχουν επαναφέρει στο προσκήνιο της μόδας. Aν όμως ανησυχείτε για το πώς θα τις συνδυάσετε, μην ανησυχείτε καθόλου. Εδώ είναι πέντε εύκολοι τρόποι που θα κάνουν τη μακριά φούστα το αγαπημένο σας κομμάτι για καθημερινή χρήση.

Φρεσκάροντας την καθημερινότητα

Αντλούμε έμπνευση από το πνεύμα του κολεγιακού στιλ, συνδυάζοντας τη μακριά φούστα

με το χαρακτηριστικό τζάκετ και τα αγαπημένα μας loafers. Ολοκληρώνουμε το look με oversized γυαλιά ηλίου για ένα νεανικό και ανάλαφρο αποτέλεσμα και μερικά ακόμα έξυπνα αξεσουάρ για να το κάνουμε ενδιαφέρον.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ines Silva (@irisloveunicorns)

Glamorous υφές

Προσθέτουμε λάμψη στην καθημερινότητα επιλέγοντας μια μακριά φούστα είτε με παγιέτες, είτε σε κάποιο άλλο γυαλιστερό υλικό και τη συνδυάζουμε απλά με Uggs. Ένα σύνολο που ξεχωρίζει λόγω της θεωρίας του λάθος παπουτσιού.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Josefien L. G. Weyns (@josefienweyns)

Κλος και κρουασάν

Για μια εκλεπτυσμένη προσέγγιση, επιλέγουμε μια μακριά φούστα σε κλος γραμμή που ταιριάζει άψογα με τα ψηλοτάκουνα mules μας. Ένα κοντομάνικο t-shirt και ο γαλλικός μπερές αρκούν για να αντιγράψουμε με τον πιο σύγχρονο τρόπο της αισθητική του Christian Dior.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emili Sindlev (@emilisindlev)

Ενέργεια και sneakers

Για τις πιο δραστήριες μέρες, επιλέγουμε τη μακριά φούστα και τη φοράμε με sneakers. Προσθέτουμε κι ένα puffer jacket και έχουμε στο λεπτό το πιο εύκολο outfit της καθημερινότητας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SOFIA COELHO ˙ᵕ˙ (@sofiamcoelho)

Ολοκληρωτικά στιλιζαρισμένο

Εάν τέλος σας βολεύουν οι ολοκληρωμένες εμφανίσεις, μπορείτε να επιλέξετε ένα σετ με μακριά φούστα και τζάκετ. Υπάρχει ένα για κάθε γούστο και ύφος, ωστόσο εμείς θα σας προτείναμε να βάλετε στη ζωή σας χρώμα. Η άνοιξη πλησιάζει!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emili Sindlev (@emilisindlev)

Keywords
Τυχαία Θέματα