Νέα αποκλειστική συνεργασία του ομίλου ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ για τα προϊόντα της εταιρείας Galénic

Ο όμιλος ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ, πιστός στο όραμά του για ανάπτυξη των δραστηριοτήτων του και κατοχύρωση της ηγετικής του θέσης στην αγορά, αναζητά νέες ευκαιρίες συνεχίζοντας να επενδύει σε υπηρεσίες, προκειμένου να παραμείνει ο πρώτος και ο μοναδικός συνεργάτης του σύγχρονου φαρμακείου.

Μέσα σ’ αυτό το πνεύμα ξεκίνησε μια νέα αποκλειστική συνεργασία για τα προϊόντα Galénic, τα οποία θα διανέμει ο όμιλος ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ σε όλη την Ελλάδα.

Η

ονομασία Galénic αποτελεί άμεση αναφορά στη γαληνική επιστήμη. Με κληρονομιά μια μοναδική τεχνογνωσία, η Galénic δημιουργεί και παρασκευάζει καλλυντικά υψηλής ποιότητας εδώ και μισό περίπου αιώνα. Η παρασκευή καλλυντικών προϊόντων υψηλής ποιότητας εγγυάται αυστηρή επιλογή των πρώτων υλών, δοκιμές και ελέγχους που διενεργούνται από ειδικούς και μια διαδικασία παρασκευής που έχει τελειοποιηθεί στη Γαλλία.

Η αδιαμφισβήτητη ποιότητα των δερμοκαλλυντικών προϊόντων σε συνδυασμό με την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών του Ομίλου ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ εγγυώνται την περαιτέρω ανάπτυξη της Galénic στην Ελλάδα.

To άρθρο Νέα αποκλειστική συνεργασία του ομίλου ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ για τα προϊόντα της εταιρείας Galénic δημοσιεύθηκε αρχικά στο Fortunegreece.com.

Keywords
Τυχαία Θέματα