Αυτές είναι οι «100 εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον» στις ΗΠΑ για το 2022

19:31 12/4/2022 - Πηγή: Fortune

του Alan Murray

Εδώ και 25 χρόνια, το Fortune δημοσιεύει αυτήν τη λίστα με βάση μια αυστηρή μεθοδολογία που διαχειρίζεται ο συνεργάτης μας, Great Place to Work – που τώρα ανήκει στην UKG.

Είναι η πιο δημοφιλής ετήσια λίστα μας και, θα έλεγα, η πιο σημαντική μας. Τον τελευταίο μισό αιώνα, ο ρόλος των ανθρώπων στην εξίσωση αξίας των μεγάλων εταιρειών αυξήθηκε σταθερά. Ως αποτέλεσμα, οι εταιρείες που κάνουν την καλύτερη δουλειά για να προσελκύσουν τους ανθρώπους τους έχουν επίσης την καλύτερη ευκαιρία να κερδίσουν στο μέλλον.

Ποιοι είναι λοιπόν οι φετινοί νικητές;

Κορυφαία

στη λίστα, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά: Cisco. Έχει επίσης τη διάκριση ότι ήταν στη λίστα για όλα αυτά τα 25 χρόνια. Έχει από καιρό δώσει προτεραιότητα στην ευημερία των εργαζομένων της και ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Το Νο. 2 της λίστας είναι μια εταιρεία που επιστρέφει: Hilton, η οποία βρίσκεται στη λίστα εδώ και επτά χρόνια. Παρά τα προβλήματα λόγω της πανδημίας στον ταξιδιωτικό κλάδο, η Hilton προχώρησε με πολλαπλές δεσμεύσεις να βοηθήσει τους υπαλλήλους της, συμπεριλαμβανομένης της έντονης έμφασης στη διαφορετικότητα και την ένταξη.

Και το Νο. 3 της λίστας – άλλη μια εταιρεία βετεράνος 25 ετών – η Wegmans Food Markets. Αυτή η αλυσίδα παντοπωλείων, η οποία δραστηριοποιείται σε επτά ανατολικές πολιτείες, έχει καταφέρει να ανταγωνιστεί με επιτυχία πολύ μεγαλύτερες αλυσίδες για περισσότερα από 100 χρόνια, φροντίζοντας περισσότερο τους εργαζομένους της. Είναι περισσότερο γνωστή για ένα εξαιρετικά γενναιόδωρο πρόγραμμα υποτροφιών.

Αν ψάχνετε για μια νέα θέση εργασίας, μπορείτε να αναθαρρήσετε: Ο τρέχων αριθμός ανοιχτών αγγελιών προσφοράς εργασίας σε αυτές τις 100 εταιρείες είναι 238.959 — οι περισσότερες που έχουμε δει ποτέ στην ιστορία της λίστας.

To άρθρο Αυτές είναι οι «100 εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον» στις ΗΠΑ για το 2022 δημοσιεύθηκε αρχικά στο Fortunegreece.com.

Keywords
Τυχαία Θέματα