Nτιμπέιτ Μητσοτάκη με δέκα δημοσιογράφους στον Alpha

16:26 3/7/2019 - Πηγή: Fortune

Συντονιστής της έκτακτης αυτής συνέντευξης θα είναι ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σταθμού, Αντώνης Σρόιτερ. Έτσι, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να βρεθεί απέναντι σε 10 δημοσιογράφους του Alpha, οι οποίοι καλύπτουν ως διαπιστευμένοι συντάκτες όλα τα βασικά υπουργεία.

Το ντιμπέιτ αυτό των δημοσιογράφων του σταθμού με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα μοιάζει πολύ με ανάλογες εκπομπές που γίνονται στο εξωτερικό,

όπου περισσότεροι του ενός δημοσιογράφοι υποβάλλουν ερωτήσεις σε έναν πολιτικό αρχηγό, σε αντίθεση με το πιο «στημένο» στιλ του τετ α τετ με έναν μόνο δημοσιογράφο.

Σημειώνεται ότι η έκτακτη εκπομπή θα ξεκινήσει λίγο μετά τις 9 το βράδυ.

Οι δημοσιογράφοι που θα συμμετάσχουν στο ντιμπέιτ με τον Μητσοτάκη

Χριστίνα Κράτση (τομέας Εξωτερικών), Κώστας Σαρικάς (τομέας Εθνικής Άμυνας), Βαγγέλης Δουράκης (τομέας Οικονομικών), Μαρία Τσινκίδου (τομέας Εργασίας), Ελένη Λαζάρου (τομέας Παιδείας), Χάρις Μανουσάκη (τομέας Υγείας), Ρεγγίνα Σπυράτου (τομέας Δικαιοσύνης), Πέτρος Καρσιώτης (τομέας Ασφάλειας) και Χρύσανθος Κοσελόγλου (Πολιτικό).

Απόψε, στις 21:15, ο @AntonisSroiter υποδέχεται στον Alpha τον Κυριάκο Μητσοτάκη @kmitsotakis.
Μαζί του στο στούντιο, 9 διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι του σταθμού θέτουν στον αρχηγό της ΝΔ κρίσιμα ερωτήματα για όλα τα θέματα που απασχολούν. #alphaekloges2019 #alphatv pic.twitter.com/lbMTqqeURf

ALPHA TV (@ALPHA_TV) 3 Ιουλίου 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα