Folli Follie: Το νέο Δ.Σ. μετά τις παραιτήσεις Κουτσολιούτσου και Δοντά

Την εκλογή του Δημητρίου Ε. Βαλαχή και του Γεωργίου Ι. Ιωαννίδη, ως νέων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της ανακοίνωσε η Folli Follie, σε αντικατάσταση των παραιτηθέντων μελών Γεωργίου Δ. Κουτσολιούτσου και Περικλή Ν. Δοντά, αντίστοιχα.

Εν όψει των αλλαγών αυτών το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας συγκροτήθηκε εκ νέου σε σώμα ως εξής:

ΑΒΡΑΑΜ Κ. ΓΟΥΝΑΡΗΣ – Πρόεδρος, Μη Εκτελεστικό ΜέλοςΓΕΩΡΓΙΟΣ Α. ΣΑΜΙΟΣ – Διευθύνων Σύμβουλος, Εκτελεστικό ΜέλοςΓΕΩΡΓΙΟΣ
Ι. ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ – Αντιπρόεδρος, Μη Εκτελεστικό ΜέλοςKΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Γ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ – Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό ΜέλοςΝΙΚΟΛΑΟΣ Ο. ΦΑΛΔΑΜΗΣ – Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό ΜέλοςΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Π. ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ – Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό ΜέλοςΝΙΚΟΛΑΟΣ Α. ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ – Μη Εκτελεστικό ΜέλοςΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Ε. ΒΑΛΑΧΗΣ – Μη Εκτελεστικό ΜέλοςΓΕΩΡΓΙΟΣ Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΣ – Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό ΜέλοςΑΝΔΡΕΑΣ Γ. ΚΟΥΤΟΥΠΗΣ – Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό ΜέλοςΖHANG G. HAOLEI – Μη Εκτελεστικό Μέλος

Η εξέλιξη έρχεται σε συνέχεια της τροπολογίας που πέρασε από τη Βουλή πρόσφατα και εξουσιοδοτεί την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς να προβαίνει σε ριζικές παρεμβάσεις στις διοικήσεις των εισηγμένων στην περίπτωση που υπάρχουν ενδείξεις για υπονόμευση της ομαλής λειτουργίας τους από παραμονή συγκεκριμένων προσώπων στη διοίκηση.

Υπενθυμίζεται ότι παρά την κρίση που ξέσπασε στην εταιρεία από πέρυσι το Μάιο, σε συνέχεις της έκθεσης της QCΜ για πλασματικά στοιχεία στους ισολογισμούς της και το μπαράζ αρνητικών εξελίξεων στον όμιλο κατά το διάστημα που ακολούθησε ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος παρέμενε στη διοίκηση  ως μη εκτελεστικό μέλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα